Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi filmski kanali od rujna!
Najnoviji filmski premium kanali CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 od jeseni na vodećim platformama u regiji

Novi filmski kanali od rujna!

Foto: Blitz

Blitz film i video distribucija pokreće nove filmske premium kanale CineStar Premiere i CineStar Premiere 2 koji će od rujna biti dostupni korisnicima vodećih IPTV/CABLE/DTH platformi u regiji u proširenim programskim paketima.

Kanali će biti emitirati u High Definition 1080p i Standard Definition rezoluciji, s 5.1 zvukom, te originalnim jezikom i lokaliziranim podnaslovima.

Na CineStar Premiere kanalima godišnje će se prikazivati više od 200 filmskih naslova, od toga 100 premijernih, te 100 odabranih vrhunskih i najpopularnijih filmskih hitova. Svi premijerni naslovi na ovom kanalu se prikazuju s odmakom od svega 12 - 16 mjeseci od početka prikazivanja u kinima.

Pokretač kanala je Blitz film i video distribucija, a predsjednik uprave Hrvoje Krstulović o ovim kanalima je izjavio: ''CineStar Premiere kreiramo u suradnji s hollywoodskim partnerima i uvjereni smo da će znatno obogatiti ponudu platformi i donijeti posebnu vrijednost za korisnike jer prikazuje ekskluzivne filmske premijere u kratkom odmaku od kina. To je bio i osnovni motiv pokretanja kanala – premijerni i ekskluzivni sadržaji za publiku koja traži kvalitetu.

CineStar Premiere kanali na vodećim IPTV/CABLE/DTH u regiji emitirat će program 24 sata dnevno pored standardne i u HD rezoluciji i zadovoljit će i najzahtjevnije filmofile.''

Od premijernih kino hitova koji će se emitirati u prvom periodu prikazivanja izdvajaju se Sumrak saga: Praskozorje 2. dio, napeta akcija 96 sati: Istanbul, ekranizacija svjetskog bestsellera Igre gladi, komedija Začin za brak, SF triler sa Bruceom Willisom Looper, U dobru i zlu za koji je Jenifer Lawrence osvojila Oscara, Pad Olimpa s Geraldom Butlerom, neuništive akcijske heroje u filmu Plaćenici 2, posljednji film Stevena Soderbergha Nuspojave, te animirane hitove Sammy 2 i Zambezia.

U planu su i Parker, Zero Dark Thirty, Mrak film 5, Slomljeni grad, Metak u glavu, Posljednja bitka, Prave mućke, Oteta, Uhvati Gringa, Ubij ih nježno i mnogi drugi.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #13
    1 0
    gorlock gorlock @ 24.10.2013. 23:19

    Ipak od 01.11. kreću ......

    http://www.cinestartv.hr/novi-premijerni-filmski-televizijski-kanali/

    HBO - dobiva žestoku konkurenciju .

    http://www.cinestartv.hr/najnoviji-filmski-premium-kanali/

  • #12
    1 0
    gorlock gorlock @ 24.10.2013. 18:34

    Za sada još uvijek testni kanali Cinestar Premiere HD i Premiere 2 HD su odlični i kako neslužbeno doznajem od 05.11.13. će biti dostupni u sklopu VIPSAT tv usluge, a vjerovatno i na IPTV platformi.

    Postojećim korisnicima VIPSAT tv-a su besplatni do 31.12.13.

    Ova 2 kanala su pravo osvježenje na tržištu za ljubitelje filma.

  • #11
    1 0
    crnisokol crnisokol @ 17.10.2013. 15:59

    za te pare je dobro :D...no meni ne dolazi u obzir iz jednostavnog razloga što to vrijedi za jedan televizor...dok na kabelsku mogu spojiti sva tri koja imamo u kućanstvu za 55 ili 60kn (ne znam sad točnu cijenu)...je da je slika vjerojatno malčice slabija, al dobro je i ovako s obzirom koliko gledam TV...a starcima je ionako bitno da imamo ove domaće kanale i da je jeftino...

  • #10
    2 0
    gorlock gorlock @ 15.10.2013. 21:30

    @crnisokol, trenutno su (neslužbeno do 31.12) svi kanali slobodni za gledanje, u tijeku je zamijena starih receivera koji moraju biti zamijenjeni do 31.12.  za HD receivere.

    Osnovni paket je 78,50 kn, ali ja recimo imam ugovornu obvezu na godinu dana i plačam 50 % jeftinije, dakle 39,25 kn.

    Obratite se Vip službi pa si provjerite nove akcije i uvjete.

    Inače HBO i ostali HD kanali još nije službeno formiran i nema cijene paketa za sada.

    edit: Inače kvaliteta slike satelitske tv (ne svih) je nemjerljiva osobito HD kanala, prema kablovskoj i IPTV platformama.

    Što se mene tiče, osnovi paket u VIP sat tv-u je odlično složen, ima 7 filmskih kanala, 3 dječja lokalizirana na hrvatski jezik, dokumentarci i sve ostalo..... za svega 39,25 kn mjesečno.

  • #9
    0 0
    crnisokol crnisokol @ 15.10.2013. 15:50

    ma i to što veliš...na kraju od tih 100 programa što imam gledam HRT 1/2, NOVA/DOMA, RTL 1/2, TV1000, SportKlub....te eventualno upalim neki s glazbom...

Pogledaj sve komentare (13)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala