Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hororci subotom na RTL-u!
Ljubitelji horor filmova će u ponoćnom terminu na RTL-u četiri subote za redom uživati u svom omiljenom žanru

Hororci subotom na RTL-u!

Foto: RTL

Odlične vijesti stižu ljubiteljima horor filmova, koji će u ponoćnom terminu na RTL-u četiri subote za redom, od 16. veljače, uživati u svom omiljenom žanru!

Za početak, u subotu 16. veljače gledamo Jasonov povratak. U rukama Marcusa Nispela ("Conana Barbarin", 2011.), redatelja "Pathfindera", koji smo imali prilike gledati na RTL Televiziji, kultni hororac “Petak 13.” ponovno je oživio. Ovdje se ne radi se o verziji klasika iz 1980., već o novom nastavku o Jasonu, trideset godina nakon prvog pojavljivanja. Od početka do kraja film će vas držati u napetosti poput svakog dobrog horora. Stoga obožavatelji filmskog serijala neće ostati razočarani, štoviše, triler će im pružiti dovoljno elemenata za zadovoljstvo. U glavnim ulogama su Jared Padalecki i Amanda Righetti, koju će gledatelji prepoznati kao Grace Van Pelt iz “Mentalista”.


U istom terminu, tjedan dana kasnije gledamo "Nepozvane" ("The Uninvited", 2009), prvi dugometražni film braće Guard, koji možemo smjestiti u kategoriju psihološkog trilera, tj. horora. Moderan i dobro osmišljen triler, pun je klasičnih scena strave, no vrlo dobar scenarij s neočekivanim krajem film odvaja od mnoštva drugih iz žanra. Braća Guard pokazali su veliki talent iza kamera pa se od njih u budućnosti može dosta očekivati, dok je glumačka ekipa apsolutno dorasla zadatku – Emily Browning i Arielle Kebbel su sjajne, a poznati David Stratharin i prelijepa Elizabeth Banks oduševili su.

Od majstorice horora Mary Lambert, poznatije po režiji filma "Groblje kućnih ljubimaca" iz 1989. dolazi "Tavan" ("The Attic", 2007.), priča o obitelji koja se useljava u novu kuću koja će njihove živote pretvoriti u noćnu moru. Film izaziva isti jezivi osjećaj od početka do kraja što će, vjerujemo, zadovoljiti sve ljubitelje žanra. U glavnim ulogama vidjet ćemo Elisabeth Moss ("Momci s Madisona"), Jasona Lewisha, kojeg  ženski dio publike zasigurno pamti iz "Seksa i grada", Toma Malloya ("The Alphabet Killer"),  Johna Savagea ("Lovac na jelene") i Catherine Mary Stewart ("Vikend kod Bernija").


Za kraj gledat ćemo "Iskonsko zlo" ("Primeval", 2007.) redatelja Michaela Katlemana, film koji bi najzahvalnije bilo usporediti s "Anakondom" te koji će oduševiti sve ljubitelje velikih zvijeri. Film je inspiriran istinitom pričom o Gustavu, najvećem krokodilu u Africi. Riječ je o zvijeri u čijoj je čeljusti završilo više od 300 ljudi. Radi se o intenzivnom i jezivom hororu s Dominicom Purcellom ("Zakon braće") i Orlandom Jonesom ("Odbjegla porota") u glavnim ulogama. 

Hororci svake subote u ponoćnom terminu na RTL Televiziji!

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala