Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Potvrđeno snimanje filma Entourage!
Nakon osam uspješnih sezona emitiranja, hvaljena i nagrađivana HBO-ova serije, stiže i na velika filmska platna

Potvrđeno snimanje filma "Entourage"!

Foto: PR Photos

Nakon višemjesečnog nagađanja, po završetku osme sezone HBO-ove dramske serije "Entourage" (Svita), Warner Bros je konačno i službeno potvrdio snimanje istoimenog filma.

Tvorac hvaljene serije, Doug Ellin, nastavit će raditi na projektu, tako da će se sada konkretno uhvatiti režije. Iako je na seriji imao ulogu i izvršnog producenta u suradnji s Markom Wahlbergom i Stephenom Levinsonom, za nadolazeći film osmislio je i scenarij.

Adrian Grenier, Kevin Connolly, Kevin Dillon, Jerry Ferrara i naravno Jeremy Piven, svoje likove u seriji su itekako dobro utjelovili, a sada pregovaraju za iste i za film.

Za sada nije poznat datum početka produkcije, ali Ellin je otkrio kako će se film nastaviti na njihov život točno šest mjeseci nakon završetka serije.


Podsjetimo, "Entourage" na pomaknut način prati svakodnevni život mladog Vincenta Chasea, glumca u usponu u modernom Hollywoodu i njegovu svitu. Sa sobom je iz rodnoga Queensa poveo menadžera Erica, polubrata glumca Dramu i zabavnjaka i rap-producenta u usponu Turtlea. Zajedno dijele dobro i zlo u napetom hollywoodskom životu gdje su ulozi visoki, a novac i iskušenja veći nego ikada. Navikao na pogodnosti statusa zvijezde, Eric se, zajedno s Vinceovim ludim superagentom Arijem, mora pobrinuti da Vinceova karijera nastavi svoj uspon donoseći mudre odluke koje će mu osigurati dugogodišnju karijeru u svijetu prolazne slave.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala