Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hurem će pred Sulejmanovim očima ispiti otrov!
Novi nastavci najgledanije TV serije u Hrvatskoj počinju u nedjelju, 13. siječnja

Hurem će pred Sulejmanovim očima ispiti otrov!

Foto: RTL

Neodoljivi zavodnik Bali-beg više se neće pojavljivati u Sulejmanu. On je, baš kao i njegova ljubav Ajbige napustio palaču. Ipak, u seriji se ne saznaje jesu li se ikada poslije sreli.

Kako saznaje Studio, spletke i obračuni započet će smrću Mustafine voljene robinje, Hrvatice Nore odnosno Efsun, a protivnici Hurem žele je odvojiti od djece. Kalfa Nigar saznaje da je trudna, a sultanova majka želi je kazniti, no iznenada se sruši i padne u komu. Gospa Daje odlazi iz palače Topkapi.

Sulejman postavlja Mahidevran za upraviteljicu, što jako uznemiri Hurem i što će dovesti do rata između njih dvije. Robinja Fatima koristi priliku kako bi postala nova spletkarošica na dvoru i pokušava zavesti Mustafu.


Ibrahim-paša vratio se supruzi Hatidži, što je slomilo srce kalfi-Nigar, a obrecnuo se i na Sulejmana te će mu postati prava noćna mora.

Večernjakov prilog E saznaje kako će Efsun na umoru, zbog komplikacija uslijed loše izvedenog abortusa, posljednje trenutke života provodi u prinčevom naručju upozoravajući ga da se čuva Hurem koja ga je htjela otrovati. Mustafa o tome obavijesti roditelje.

Kada dozna da je Hurem željela otrovati njegova sina Mustafu, Sulejman to želi čuti iz njezinih usta, piše trportal. Kako bi povjerovao njezinim tvrdnjama da je nevina, zatraži od nje da popije otrov. Hurem će tako, pred sultanovim očima ispiti otrov.

Novi nastavci najgledanije TV serije u Hrvatskoj počinju u nedjelju, 13. siječnja u 20 sati na RTL-u.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala