Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svećenikova djeca- najuspješnije domaće kino otvaranje
Najuspješnije kino otvaranje od osamostaljenja Hrvatske, a film je pogledalo čak 33.759 gledatelja

"Svećenikova djeca"- najuspješnije domaće kino otvaranje

Foto: Interfilm

Podsjetimo, film "Svećenikova djeca" redovnu kinu distribuciju započeo je prije četiri dana i to u osam hrvatskih gradova.

Usporedbe radi, dosad najuspješniji početak kino distribucije što se ukupnog broja gledatelja tiče imali su "Larin izbor: izgubljeni princ" redatelja Tomislava Rukavine (11.105 gledatelja) te "Što je muškarac bez brkova" Hrvoja Hribara (10.337 gledatelja), a što se pak ukupne box-office zarade tiče rekorder je do sada bila komedija "Sonja i bik" redateljice Vlatke Vorkapić.

Film "Svećenikova djeca" sa svojih 33.759 gledatelja i box-office zaradom koja je tri puta veća od dosadašnjeg rekordera uvjerljivo je nadmašio sve spomenute rezultate i čvrsto zasjeo na tron najuspješnijih kino otvaranja domaćih filmova.

- Svaki film mora pripadati nečemu što svi zovemo zabava. Gledajući brojke gledatelja prvog vikenda prikazivanja veseli me što su "Svećenikova djeca" izdržala ovaj zahtjevan ispit. Naravno, filmovi nisu ni statistike ni brojke i iskreno želim da ovaj film nasmije svakog gledatelja, te da svaki od njih izađe iz kina razmišljajući o onome što je vidio. Ukoliko "Svećenikova djeca" ostanu u mislima gledatelja duže od tih 90 minuta prikazivanja u kinu to će biti najveći uspjeh tog filma - izjavio je redatelj Vinko Brešan nakon objave rezultata kino otvaranja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    3 3
    bearfoot bearfoot @ 8.1.2013. 18:14

    da se crkva petlja gdje joj nije mjesto, istina je, ali da je crkvi u interesu što više djece, pogotovo u malim ruralnim sredinama, i to je istina, ne moram valjda i objasniti ekonomske razloge istog...a i teže se otkrije kojeg je pop napravio....

  • #1
    3 2
    zac zac @ 7.1.2013. 20:45

    Zabavno do sredine prema kraju ga izdramatizira sa "grijesima crkve".

    "Ukoliko "Svećenikova djeca" ostanu u mislima gledatelja duže od tih 90 minuta prikazivanja u kinu to će biti najveći uspjeh tog filma - izjavio je redatelj Vinko Brešan nakon objave rezultata kino otvaranja."

    Učinak filma postignut nakon izlaska iz kina postavljaš si pitanja pa ček ima li toga kod nas, onda se sjetiš članaka po crnim kronikama.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala