Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kamo odlazi višak hrane iz Masterchefa?
Osim svojim dobrim receptima i sjajnim kulinarskim lekcijama, javnosti se nametnulo pitanje kamo odlazi hrana

Kamo odlazi višak hrane iz "Masterchefa"?

Foto: Nova TV


Ono što su iz produkcije showa istaknuli, je da su tijekom snimanja posebno pazili da se hrana u što većoj mjeri ipak iskoristi. No, sav višak su donirali Caritasovoj kući za smještaj majki i djece do tri godine. Kažu i kako su jela koja se više nisu smjela konzumirat, odnesena pak u Noinu arku te na gospodarska imanja za prehranu životinja, piše vecernji.hr.

Naime, 'darovi' su dvjema institucijama stizali tokom snimanja obiju sezona, a oni su iskazali veliku zahvalnost na toj inicijativi jer majke i njihovi mališani nisu do sada imali prilike često konzumirati tako ekskluzivne namirnice poput finog sira, komorača, i pojedinog voća… Iz Noine arke su posebno istaknuli kako su napušteni psići Ben, Ena, Aty i Lipa, kao i svi drugi štićenici, zasigurno isto jako zahvalni.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 1
    dxdy dxdy @ 8.10.2012. 21:04

    zaboravili ste ekipu iza kamera... i oni su gladni...

  • #2
    1 2
    aya aya @ 8.10.2012. 20:05

    ......ali ne mogu se ne upitati je li to onda zaista poštivajući odons prema hrani?

    .......nije li onda moralnije da ga nakon kušanja natjecatelji sami pojedu, a ne valjanu hranu pretvarati u ostatke za pse.

    ???? Ma tko je vidio valjanu hranu pretvarati u hranu za pse? Psima treba dati trulež, pljesnjivo i pokvareno, jel' tako?

    Kada vidim ovakvo razmišljanje, onda mi je jasno zašt toliko pasa biva zlostavljano i završava u utočištima (u kojima, vidi vraga, pse ne hrane samo ostanjcima iz Masterchefa, nego uglavnom donacijama dobrih ljudi).

    I da, po meni je nepoštovanje prema psima, dati im hranu "... koja se više nije smjela konzumirati". Ako nije dobro za ljude, nije ni za pse.

  • #1
    1 1
    blueliking blueliking @ 8.10.2012. 18:38

    Hm... Nisam nešto zadovoljna ovim objašnjenjem. Možda se ovaj dio za Caritasovu kuću odnosi na namirnice, što je zaista pohvalno, ali što je s pripremljenim jelom? Desetak kandidata, desetak toplih jela, nije li onda moralnije da ga nakon kušanja natjecatelji sami pojedu, a ne valjanu hranu pretvarati u ostatke za pse. Da se razumijemo, i psi trebaju jesti, i po meni je i to pohvalno, da ih se netko uopće sjetio u tom smislu (inače uvjeti svih utočišta za pse su katastrofalni) ali ne mogu se ne upitati je li to onda zaista poštivajući odons prema hrani?

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala