Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što nam sve donosi nova sezona Larinog izbora?
Druga sezona je nastavak ljubavne priče Jakova i Lare koji će prevladati nove prepreke te dokazati da prava ljubav uvijek pobjeđuje

Što nam sve donosi nova sezona "Larinog izbora"?

Foto: Nova TV

Nova TV uskoro počinje prikazivati novu sezonu najpopularnije i najgledanije domaće serije, a s novim zapletima stižu i nova lica koja će proširiti već dobro poznati glumački sastav "Larinog izbora". Među njima je i Sanja Popović, beogradska glumica koju ćemo upoznati u ulozi Dalije, žene koja motivirana osvetom ulazi u kuću Zlatarovih kako bi narušila idilu ponovno okupljene obitelji.

Dalia je sabrana, mirna, odmjerena u svojim reakcijama i postupcima, gladna je znanja, odlučna i iznimno vješta. Potiskuje osjećaje i distancirana je osoba što joj daje i mračnu stranu. Dalia ne priznaje poraz, slijepo je fokusirana na svoje ciljeve i spremna je na sve da ih postigne. Već pri prvom susretu s novim likom bit će uočljiva njena sličnost s Jemenkom Leilom. Naime, Dalia je njena sestra koja se dolazi osvetiti krivcima za sestrinu smrt.

Osim glumice Sanje Popović na set serije stiže i bivši ministar kulture u Vladi Crne Gore, glumac Branimir Popović u ulozi Šimuna, tajanstvenog muškarca koji se pojavljuje u Nelinom životu.


Glavni fokus Larinog i Jašinog života i dalje je maleni Zlaja kojeg ćemo ovog puta prepoznati u mladom glumcu Davidu Šikiću kojeg su gledatelji već upoznali u filmu "Izgubljeni princ", doznaje tportal. Naime, druga sezona je u biti nastavak ljubavne priče Jakova i Lare koji će u novim nastavcima morati prevladati nove prepreke te dokazati da prava ljubav uvijek pobjeđuje. Radnja se odvija šest godina kasnije, a njihova veza bit će stavljena na veliku kušnju. Osvetnici će ih pokušati razdvojiti te ugroziti živote cijele obitelji Zlatar.

Nakon što se Jakov i Lara vrate starom životu u vili Zlatar, nakon finalne borbe sa zlim Dinkom, razveselit će ih najljepša vijest na svijetu, ali i posjetiti okrutna bolest te neki novi ljudi koji će učiniti sve da njihovoj neizmjernoj sreći dođe kraj. Mogu li Jakov i Lara podnijeti još jedno razdvajanje, može li se hrabri Jaša ponovno izboriti za sreću svoje obitelji i hoće li zla kletva koja ih prati napokon zauvijek biti prekinuta?


Serija je i ove godine okupila većinu glumaca iz prve sezone tako da su uz neizostavnu Doris Pinčić, Ivana Hercega, Eciju Ojdanić, Franu Perišina, Jagodu Kumrić, Stefana Kapičića i Filipa Juričića, i dalje angažirani  Marija Kohn, Ornela Vištica, Mladen Vulić, Tamara Garbajs, Sanja Vejnović, Edita Karađole, Helena Buljan i brojni drugi.

Režiju nove sezone potpisuju Tomislav Rukavina, Kristijan Milić, Robert Orhel, Mladen Dizdar, a kao kreativni producent ekipi se sada pridružuje Branko Ivanda dok je Jelena Popović Volarić autorica i supervizor projekta.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala