Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Antiviral - stigao trailer za film Brandona Cronenberga!
Film se bavi pojedincima koji su spremni na doslovno sve kako bi se približili svojim idolima - svjetski poznatim osobama

"Antiviral" - stigao trailer za film Brandona Cronenberga!

Foto: imdb

Brandon Cronenberg sin je redatelja Davida Cronenberga ("The Fly", "A Dangerous Method", "Cosmopolis"…) i čini se kako je ozbiljno krenuo stopama svoga oca. David Cronenberg, poznat  je pak po svojim hvaljenim filmovima u kojima su nerijetko glavni neprijatelj zaraze, infekcije i bolesti, a čini se kako je toj tematici sklon i sam Brandon.


Naime, Brandonov novi film "Antiviral" bavi se pogledom na opsesiju pojedinaca s celebrityjima i fenomenom na što su oni sve spremni, točnije koliko su daleko spremni ići da bi se približili svojim idolima.

Radnja filma prati Caleba Landry Jonesa ("X-Men: First Class", "Contraband", "No Country for Old Men"…) koji tumači lik Syda Marcha. On je zaposlenik u klinici Lucas koja je na rubu moralne i biološke legalne granice, a koja običnim smrtnicima omogućava da se približe svojim idolima putem njihovih zaraza. Konkretno, fanovi imaju mogućnost biti zaraženi upravo onom bolešću od koje boluje njihov idol.

Činjenica je kako već prvi trailer za film prikazuje koliko sama ideja filma može biti opasna te neugodna uopće i za razmišljanje, a svi obožavatelji Cronenberga starijeg, prepoznat će upravo neke njegove elemente u spomenutom projektu njegovog sina.

U filmu se pojavljuju i Sarah Gandon ("Cosmopolis", "A Dangerous Method"), Malcolm McDowell ("A Clockwork Orange", "Halloween", "Star Trek Generations"…). "Antiviral" će se prikazati na TIFF-u idući mjesec, a zatim će stići i u redovitu kino distribuciju.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala