Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Master - film koji zaslužuje Oscara?
Redatelj Paul T. Anderson nasumično je odabrao publiku i na skrivenoj pretpremijeri predstavio im svoju novu dramu

"The Master" - film koji zaslužuje Oscara?

Foto: PR Photos


Svi gledatelji bili su iznimno impresionirani novom dramom u kojem Philip Seymour Hoffman tumači lika "The Master", samoprozvanog religioznog vođu kulta, koji neodoljivo podsjeća na Scijentologiju, dok njegov lik podsjeća na samog osnivača L. Rona Hubbarda. Amy Adams utjelovljuje njegovu suprugu, a nositelj glavne uloge je pak Joaquin Phoenix koji tumači bivšeg marinca, sada alkoholičara i skitnicu koji se jednostavno pojavi u njihovim životima te prati događaje.

Neosporiva je činjenica kako je ovo izvanredan način za promociju filma, ali zapravo je prije svega cool potez redatelja filma koji je nasumično, odabranoj publici, u formi skrivene pretpremijere odlučio predstaviti svoj novi film "The Master".

Svi glumci pohvaljeni su od strane iznenađenih gledatelja, a prije nego što se "The Master" službeno počne prikazivati u kinima sredinom rujna, biti će predstavljen na Venecijanskom filmskom festivalu kao i u Torontu.

Istaknimo i kako se na Twitteru povela rasprava o spomenutom filmu za kojeg mnogi tvrde da nije za svakoga te da nema nikakvih milkshake dijaloga, a spominje se i vrlo ambiciozan završetak.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    fox89 fox89 @ 7.8.2012. 22:21

    ali zapravo je prije svega cool potez od redatelja filma

    Cool potez, mogu reći samo LOL! Ali da, zanimljiva ideja promocije filma. Nadam se da će film biti dobar kao i ostali Andersonovi, do sad me još nije razočarao.

    i btw, nije da je bitno, ali ovaj od vam je viška

    p.s.

    Moram vas i pohvaliti, sve više pratite i pišete o filmu i serijama, a ostavili ste se onog glupog "žutila" kojima nas i ovako truju u svim novinama. Bravo, nastavite tako

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala