Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gordon-Levitt: Looper je moj najbolji glumački pothvat!
Glumac je kazao ne može dočekat da publika vidi film te da smatra da je Rian Johnson jedan od najboljih filmaša

Gordon-Levitt: "Looper" je moj najbolji glumački pothvat!

Foto: PR Photos

U posljednje vrijeme zaista svi pričaju o nadolazećem SF filmu "Looper" oko kojeg se stvorio takav hype da je i glavni protagonist u njemu, glumac Joseph Gordon-Levitt izjavio kako smatra da je ovo njegov najbolji glumački pothvat do sada.

Film "Looper" je zapravo svojevrsno putovanje kroz vrijeme, u kojem, uz spomenutog, glume i Bruce Willis i Emily Blunt, a kako smo već ranije pisali, Gordon-Levitt tumači lik ubojice koji spozna da mu je meta upravo on sam u budućnosti. U nedavnom intervjuu za MTV, zvijezda filmova "Dark Knight Rises" posebno je istaknuo rad hvaljenog redatelja "Loopera" i scenarista Riana Johnsona, s kojim je već prije surađivao na filmu "Brick".



- Looper je, da budem iskren, moje najbolje ostvarenje u glumačkom smislu. Zbilja sam realizirao tu transformaciju kako treba. Isto tako, smatram da je redatelj Rian Johnson, jedan od najboljih filmaša. Ima jako puno toga zajedničkog s Nolanom i Spielbergom. Briljantan je zaista. Jedva čekam da publika vidi film i njegovo djelo - ushićeno je komentirao Gordon-Levitt te nadodao kako se u objavljenom traileru vidi zapravo jako malo toga.

- Tek kada vidite film dobiti ćete sliku o mojim kompleksnim transformacijama. Jako sam zbog toga uzbuđen zato što to definitivno nisam ja. Ovo je moj apsolutno najdraži lik kojeg sam tumačio, jer sam stvorio nešto što uistinu nisam ja - zaključio je mladi glumac.

"Looper" u kina stiže 28. rujna.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala