Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The XX, Digitalism, The Ting Things i Swans na Terraneu
Festival nezavisne glazbe, koji je prošle godine u Šibeniku okupio preko 30 tisuća ljudi, održava se od 7. do 9. 8.

The XX, Digitalism, The Ting Things i Swans na Terraneu

Foto: facebook

Terraneo festival održat će se u Šibeniku od 7. do 9. kolovoza, a upravo su objavljena prva imena izvođača koja će se pojaviti na festivalskoj pozornici. Prošlogodišnje, prvo izdanje festivala, imalo je impresivan line-up od više od 80 glazbenika, pa vjerujemo kako su upravo najavljena imena samo mali djelić koji očekuje glazbene poklonike.

Iz Terranea su za početka najavili bendove The xx, Friendly Fires, The Horrors, Digitalism (live), The Ting Tings, The Notwist, Swans, Anna Calvi, The Very Best, Future Islands, Elemental, Dječaci, Golem i Gatuzo.

The XX, britanski indie pop bend, proslavio se svojim prvim albumom XX iz 2009., kojim su pokorili top ljestvice, ali i osvojili prestižnu Mercury nagradu, koja se dodjeljuje najboljim albumima Britanije i Irske. Bend trenutačno radi na novom albumu pa posjetitelji Terranea mogu očekivati i novi materijal.

Među najavljenim line-upom najpoznatije ime najvjerovatnije su The Ting Things, britanski duo, vlasnik ogromnog hita iz 2008. That's not my name. Upravo su izdali novi album Sounds from Nowheresville, koji promoviraju diljem Europe.

Digitalism, njemački electro house duo, nisu nepoznanica za domaću publiku, jer su nedavno nastupili u prepunoj Tvornici u sklopu festivala Electronic Beats Zagreb i oduševili.


Swans je još jedan bend dobro poznat hrvatskim glazboljupcima. Jedan od najutjecajnijih američkih noise bendova, predvođen Michaelom Girom, nastupio je u Zagrebu u svibnju prošle godine promovirajući svoj posljednji album My Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky. Mračna atmofera i psihodelična glazba zasigurno će privući mnogobrojne poklonike ovog kultnog benda.

Iako su tek objavljena imena prvih izvođača, prodaja karata za Terraneo započela je prije mjesec dana te je već rasprodan prvi kontigent najjeftinijih ulaznica po cijeni od 290 kuna. Sljedeći paket festivalskih ulaznica po 350 kuna kreće u prodaju 1. ožujka.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala