Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ipak stiže Star Wars: Underworld televizijska serija
Serija se neće fokusirati na glavne likove iz filmova, već oko sporednih koji su jednako bitni u galaksiji

Ipak stiže "Star Wars: Underworld" televizijska serija

Unazad nekoliko godina pričalo se, nagađalo i "brusilo" fanove "Star Wars" franšize na potencijalni, istoimeni tv-serijal, smješten u svima nam poznatoj Lucasovoj galaksiji. Niz crtanih serija koje su napravljene, jednostavno nisu bile dovoljne i fanovi su tražili i očekivali još. Konačno, više se ne radi o nagađanju ili pukoj senzaciji, službena Star Wars televizijska serija uistinu ulazi u produkciju, ali s velikim problemima po pitanju budžeta. Radni naziv serije je "Star Wars: Underworld" i vrlo je vjerojatno kako će se radnja vrtiti oko kriminalnih sindikata, švercera te lovaca na glave. Serija se neće fokusirati na glavne likova iz filmova, već oko oni sporednih koji su jednako bitni u galaksiji - dok Imperija polagano gradi baze diljem galaksije, grupa underground kriminalnih pojedinaca koji žive i kontroliraju prostituciju, drogu i švercanje, dolaze u prvi plan. Znači li to možda povratak Boba Fetta, legendarnog lovca na glave?


Producent serije Rick McCallum izjavio je kako se scenarij smjestio između trećeg i četvrtog nastavka filmskog serijala. Točno u tom dvadesetogodišnjem periodu, Luke iz originalne trilogije odrasta, no priča nije o njemu već o periodu kada Imperija preuzima vlast diljem galaksije u svoje ruke. Glavni problem serije i dalje ostaje budžet, McCallum objašnjava; "Problem je taj što su novi nastavci Star Wars filmovi (prequeli) iznosili svaki oko 100 milijuna dolara, što je u Hollywoodu ništa. No, problem nastaje kada pokušamo iste efekte i tehnologiju iz tih dvosatnih filmova prebaciti u jednosatne epizode u seriji i tako svaki tjedan za samo 5 milijuna dolara po epizodi".

- Imamo 50 genijalnih scenarija. Svaka epizoda je veća od bilo kojeg prequela, kompleksne su, mračne i odrasle. No, trenutno, tehnološki gledano, nema teorije da napravimo svaku za 5 milijuna dolara; ima toliko digitalne animacije jer imamo mnoštvo digitalnih likova. Tako da smatram da je najbolje trenutno pričekati, vidjeti što se da još napraviti u dogledno vrijeme s virtualnim setovima gdje nam software dopušta da odemo bilo kuda u bilo koje vrijeme - zaključio je, opravdavajući moguću stanku McCallum.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    crnisokol crnisokol @ 14.1.2012. 10:44
    jep..prvi KOTOR je imao najbolju priču u jednoj igri ikad
  • #4
    0 0
    mario mario @ 14.1.2012. 0:17

    O da, Kotor serijal je genijalan, puno mi je zanimiljivija priča nego ona u filmovima. Btw. nedavno je izašao i MMO smješten u Star Wars svijet.. Star Wars: The Old Republic se zove.

    Što se tiče serije, sigurno ću je gledati jer obožavam SW mitologiju (filmovi su mi ali nisam fanboy).

  • #3
    0 0
    ed_hunter ed_hunter @ 13.1.2012. 21:56
    iako ne tvrdim da je čar Star Wars serijala samo u Jedi vitezovima i lightsaberima, mislim da će taj aspekt jako nedostajati ukoliko se zaista fokusiraju na razdoblje između dvije trilogije. osobno bi više volio vidjeti nekoga sposobnog da se pozabavi radnjom u Staroj Republici, kao što su se bavili u nekim igrama koje su, uzgred rečeno, imale možda i intrigantniju priču nego glavni serijal.
  • #2
    0 0
    fox89 fox89 @ 12.1.2012. 16:43
    back on topic: malo sam skeptičan u vezi tih star wars serija, a posebno zato kaj lucas u zadnje vrijeme radi samo gluposti, a tu prvenstveno mislim na "bogohulne" preinake na staroj trilogiji, a nakon toga i na bespotrebna prva 3 nastavka ili prequela (kak je već kome draže).
  • #1
    0 0
    olio olio @ 12.1.2012. 10:56

    Najdraže mi je kad lucas i ekipa plače da nemogu nešto napraviti jer su efekti skupi i nisu dovoljno razvijeni... Da Lucas i ostali ne bi slučajno digli guzice iz stolice i snimali na pravim lokacijama.

    Pa star wars je izaša 1977, a oni u 2012 plaču zbog efekata. Još da shvate da nije sve u spešl efektima i da ne treba svako malo bit spektakularna borba ili eksplozija pa da se potrude radit na razvoju likova i priče.

    Idem gledat star trek 

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala