Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nickelodeon pokrenuo prilagođeni hrvatski program
Nickelodeon je stavio djecu u središte svega što radi, nudi niz animiranih serija sinkroniziranih na hrvatski

Nickelodeon pokrenuo prilagođeni hrvatski program

Foto: mtv.com.hr

Nickelodeon, vodeći brand na području zabave za djecu, pokrenuo je posebno prilagođen program za hrvatske gledatelje. Kanal se sada prenosi posebno gledateljima s hrvatskoga govornog područja preko MAXtv-a, zahvaljujući ugovoru između kompanije Viacom International Media Networks (VIMN) i Hrvatskog Telekoma i dosezat će 300.000 kućanstava diljem zemlje.

Svi programi, uključujući popularne animirane serije "SpongeBob SquarePants" (Spužva Bob Skockani) i "Dora the Explorer" (Dora istražuje), bit će sinkronizirani na hrvatski jezik. Pokrenut 15. prosinca, 24-satni, 100 posto lokalizirani Nickelodeon kanal sadrži visokokvalitetnu višeglasnu sinkronizaciju u izvedbi hrvatskih glumaca.


- Presretni smo što ćemo svojim hrvatskim gledateljima još više približiti Nickelodeonove likove koje poznaju i vole, putem njihova lokalnog jezika. Zahvaljujući partnerstvu s Hrvatskim Telekomom, Spužva Bob i njegovi prijatelji govore istarski - rekao je Bartosz Witak, potpredsjednik, generalni direktor, VIMN, CEE.

Spomenimo i kako je Nickelodeon izgradio raznolik, globalni biznis tako da je stavio djecu u središte svega što radi. Bogat i raznolik program uključuje sve od igranih akcijskih komedija kao što su "iCarly", "Big Time Rush" i "VicTORIous" do globalnih animiranih hitova kao što su već spomenuti "SpongeBob SquarePants" (Spužva Bob Skockani) i "The Penguins of Madagascar" (Pingvini s Madagaskara) i inovativnih, na kurikulumu utemeljenih predškolskih emisija kao što su "Dora the Explorer" (Dora istražuje) i "Team Umizoomi".

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala