Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sumrak vikend na RTL-u!
U subotu navečer sve obožavatelje "Sumrak sage" razveselit će emitiranje prvog dijela "Sumrak" sa Kirsten Stewart i R. Pattinsonom

Sumrak vikend na RTL-u!

RTL je za vikend koji je pred nama pripremio pravu poslasticu za sve obožavatelja mega hita Sumrak, prvog nastavka u nizu filmskih nastavaka koji su obilježili posljednje tri godine.

Kao uvod u filmsku večer u subotu 12. studenog u 20 sati, u prijepodnevom terminu od 11.35 sati gledatelji će vidjeti prvi dio dokumentarca Sumrak u Forksu, koji istražuje kakav su utjecaj knjige Stephenie Meyer i filmski serijal ostavili na gradić Forks i njegove stanovnike, Pacific Northwest regije sjeverozapada sjeverne Amerike, kojemu količine oborina daju na mističnosti. Dokumentarac donosi intervjue s građanima – od studenata, profesora pa sve do članova gospodarske komore mjesta, ali i razgovore s mnogim obožavateljima Sumrak sage. Između ostalih, predstavljeni su roditelji mladih fanova, načelnik policije te zaposlenici Forks Outfitters dućana. U dokumentarcu je objašnjeno zašto su mještani i gradić odabrani kao savršeno okruženje za Sumrak sagu.

 
U 20 sati biti će prikazan veliki filmski hit, koji je 2008. zaradio preko 392 milijuna dolara u svijetu, prvenstveno zahvaljujući romanu Stephanie Meyer, po kojem je snimljen, objavljenom 2005., koji se probio na peto mjesto najprodavanijih knjiga za mlade prema New York Timesu.

Uspješno nijansirani koncept se održava na nekoliko pretpostavki, koje su izvrsno postavljene i usmjerene prema mlađoj populaciji – mladenačka neprilagođenost i buntovnost s dozom mračnjaštva, bijeg te potraga za mjestom i osobom koja nas razumije, pronalazak romantične ljubavi koja vječno traje i koja kao da nam je sudbinski predodređena - usađeni su u, za to, idealno gotičko okrilje i mit, prema kojemu su vampiri ukleti i okrutni, ali ujedno zavodljivi i šarmantni u potrazi za savršenom družicom.


Glavne uloge pripale su glumcima Kirsten Stewart i Robertu Pattinsonu, a nakon prvog dijela uslijedili su nastavci knjige, pa tako i filma – Mladi mjesec, Pomrčina i Praskozorje, čiji posljednji nastavak Sumrak saga: Praskozorje 2. dio samo što nije stigao u kina.

U nedjelju od 10.50 sati, obožavatelji Sumraka moći će pogledati i drugi dio Sumraka u Forksu, a svi oni koji su propustili igrani film Sumrak u subotu, moći će pogledati reprizu u nedjelju od 14.20 sati na RTL Televiziji.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala