Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Johnnyju Deppu Disney zabranio promoviranje novog filma!
Depp upravo promovira film "Dnevnik ruma", po knjizi Huntera S. Thompsona, a šefovi Disneya nisu sretni

Johnnyju Deppu Disney zabranio promoviranje novog filma!

Kompanija Disney zabranila je jednoj od svojih najvećih filmskih zvijezda, glumcu Johnnyju Deppu, promoviranje njegovog novog filma Dnevniku ruma, prenosi Digital Spy. Iako je riječ o filmu prepunom opijatskih avantura, pomislilo bi se da je Disney tu zabranu uveo jer je želio da Depp, zvijezda Disneyevih Pirata s Kariba, zadrži i dalje obiteljski imidž, no riječ je o odluci isključivo financijske prirode.

Kompanija ne želi da novi Deppov film, snimljen po knjizi Huntera S. Thompsona, zasjeni čitavu franšizu Pirati s Kariba, koja je dosad zaradila preko 3 milijarde dolara, a koja se sada grana u razne dodatne sadržaje, poput videoigara i zabavnog parka, a 2012. očekuje se i početak snimanja petog nastavka Pirata.

Depp je u petak posjetio filmski festival u Austinu, Texas, gdje je prikazan film Dnevnik ruma, a glumac je osvojio nagradu za Izvanredan doprinos filmu. No, novinarima ABC-a i kolegama iz sestrinskih tvrtki ABC-a, koje su u vlasništvu kompanije Disney, zabranjeno je intervjuirati Deppa i postavljati mu pitanja o Dnevniku ruma, koji bi u kina trebao stići 28. listopada.

Dnevnik ruma, u režiji Brucea Robinsona, snimljen je još 2009. godine, a govori o novinaru koji kasnih pedesetih napušta New York i dospijeva u San Juan, Puerto Rico, gdje započinje njegovo neobično putovanje prepuno droga, alkohola i opasnosti.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    nora nora @ 23.10.2011. 19:10

    Ne kužim čega se Disneyevci boje? Ovaj film je po žanru i tematici potpuno drugačiji od Pirata.. Ne vidim po čemu ih može zasjeniti. Jedino isto što povezuje oba filma je glumac i rum :))

    Mislim da je tu ipak neki 'osobniji' razlog od ovog navedenog.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala