Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Diane Keaton: Woody Allen imao je sjajno tijelo
Oskarovku Dianne Keaton slavnom neurotičnom redatelju privukla je, između ostalog, Allenova fizionomija

Diane Keaton: Woody Allen imao je sjajno tijelo

Foto: PRphotos

Diane Keaton dugo je vremena bila nepresušna inspiracija za neurotičnog Woodyja Allena, a da su emocije bile obostrane, još jednom je potvrđeno. Filmska Annie Hall, Diane Keaton, u svojoj je autobiografiji otkrila kako će uvijek voljeti svog bivšeg dečka i kolegu Allena, ali i da je slavni redatelj bio vrlo zgodan. Poznavajući fizionomiju Woodyja Allena, mnogi će se zapitati je li riječ o istom čovjeku, no Keatonova kaže kako se zaljubila u njega čak i prije nego ga je upoznala.

- Imao je sjajno tijelo, i fizički je bio vrlo zgodan - piše Diane, objasnivši zašto ga je zavoljela - Kako ga ne bih mogla voljeti? Zaljubila sam se u njega i prije nego sam ga upoznala. Gledala sam ga sa cijelom obitelji na televiziji. Bio je tako hip, sa tankim naočalama i kulerskim odijelom. Osvojio me svojim ponašanjem, gestikulacijom, smislom za humor - napisala je glumica.


Woody Allen i Diane Keaton upoznali su se 1968. na predstavi Sviraj to ponovno, Sam, a između 1971. i 1993. godine zajedno su snimili osam filmova. Neki od njih su Spavač (1973), Ljubav i smrt (1975), ali i Annie Hall (1977) koji je glumici donio Oscara za najbolju žensku ulogu, a jednim dijelom bazira se na na Allenovoj vezi sa Diane Keaton.

- Dijelili smo ljubav prema mučenju jedno drugog zbog naših neuspjeha. Volio je neurotične djevojke. Ta veza ostaje jezgra našeg prijateljstva, i, za mene, ljubavi - dodaje.

Allen i Keatonova prekinuli su ljubavnu i profesionalnu vezu krajem '70-ih, iako se Diane kasnije pojavila u još dva njegova filma Radijski dani (1987) i Zagonetno ubojstvo u Manhattanu (1993).

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala