Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Britney Spears u Zagreb stiže u pratnji cijele obitelji
U zagrebačkoj Areni nastupa u subotu, a s njom u posjet Hrvatskoj dolaze njezini sinovi, majka, sestra i dečko

Britney Spears u Zagreb stiže u pratnji cijele obitelji

Foto: PR Photos

Britney se vratila na glazbeni tron, a tamo planira i ostati!

Britney Spears, trendseterica pop glazbe, koja već godinama oduševljava publiku diljem svijeta svojim ‘live’ nastupima, prvi puta dolazi u Zagreb, 1. listopada 2011. godine. Prije dolaska glavne zvijezde na pozornicu, atmosferičnom i pomno izabranom glazbom zabavljat će vas hrvatski DJ Bizzo, nakon kojeg će Destinee & Paris zagrijat publiku svojim zaraznim  i plesnim ritmovima, prenosi mtv.com.hr.


Velika pop zvijezda doći će nam s velikom Spears obitelji koju čine: majka, petogodišnji sin Sean Preston, četverogodišnji sin Jayden James, sestra i sestrina djeca. Na turneji "Famme Fatale", osim obitelji, prati ju i dečko Jason Trawick.

Britney kaže kako joj je obitelj najvažnija i ispred svega. Zahvalna je svojoj obitelji što su joj za vrijeme djetinjstva pružili sve što su mogli pa ih je sada odlučila razmaziti. Kaže kako mamu voli najviše na svijetu te ju smatra najboljom prijateljicom, za mlađu sestru tvrdi da je prava diva, a za svoje sinove učinit će sve. Osim toga, dobro se osjeća kada je u krugu najdražih koji ju podržavaju, a to joj puno pomaže za prevladavanje treme i stres koji nosi showbiznis.



Svi koji žele na koncert pop princeze, još uvijek mogu kupiti i ulaznice na svim prodajnim mjestima sustava Eventim ili u uredu Adrie entertainment (Lanište 30), a iste će se moći kupiti i na sam dan koncerta na blagajni Arene (ulaz D) koja se otvara u 10 sati ujutro.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala