Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nema razvoda: Žena Willa Smitha porekla aferu s M. Anthonyjem
"In touch weekly" tvrdi kako je brak pukao zbog Jadine afere sa svježe razvedenim Marcom Anthonyjem

Nema razvoda: Žena Willa Smitha porekla aferu s M. Anthonyjem

Foto: PRphotos, America's In Touch Weekly

Iako su američki mediji bombastično objavili da se Jada Pinkett Smith i Will Smith razvode zbog Jadine navodne afere s bivšim suprugom Jennifer Lopez, Marcom Anthonyjem, ona je porekla te navode u priopćenju za javnost i izjavila da je njen brak sa holivudskom zvijezdom nepoljuljan.

Jada i Marc Anthony, koji se svježe razveo od pop-zvijezde J-Lo, zajedno su glumili u seriji Hawthorne, a neimenovani izvor kaže kako se na snimanju mogla osjetiti seksualna kemija između dvoje glumaca, prenosi Daily mail.

 
No, Jada Smith je oštro odbacila sve glasine - Sve glasine u vezi sa Marcom Anthonyjem i Jadom su lažne - rekao je njen glasnogovornik.
 
Will Smith također je odlučio braniti svoj brak od napada novinara, pa je izdao priopćenje u kome se navodi - Mada nerado odgovaramo na ovakvu vrstu novinskih izvještaja, glasine koje kruže o našem odnosu potpuno su netočne. Još uvijek smo zajedno i naš brak je netaknut - kaže Will.

Povodom izmišljenih informacija oglasila se i treća strana - predstavnik Marca Anthonyja koji je izjavio - Nedvosmisleno poričemo čitavu stvar. Prevršili su svaku mjeru. Uvukli su u ovo obitelji, djecu i prijatelje - kaže.

Iako se bračni par Smith, prema riječima bliskog izvora, smijao kada je čuo glasine o svom razvodu, sada su angažirali odvjetnike i planiraju tužiti magazin America's In Touch Weekly, koji je na naslovnici donio priču o razvodu Smithovih i aferi s Jade i Anthonyja.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala