Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Progovorila ljubavnica Arnolda Schwarzeneggera: Nije ni znao!
Mjesec dana nakon što je skandal izbio, Mildred Baena, majka Arnoldovog sina, prekinula je šutnju

Progovorila ljubavnica Arnolda Schwarzeneggera: Nije ni znao!

Vanbračni sin Arnolda Schwarzenggera izjavio je 'cool' kada mu je majka Mildred Beaena, bivša spremačica u kući Schwarzeneggerovih, rekla kako mu je holivudska zvijezda otac. To je ispričala sama Mildred, koja je nakon mjesec dana šutnje, otkako je skandal izbio, progovorila u intervjuu za britanski magazin Hello.

Njen i Schwarzenggerov zajednički sin Joseph(13), saznao je pravu istinu o ocu tek prije godinu dana i nada se da će izgraditi odnos sa bivšim kalifornijskim guvernerom. Mildred Baena je zanijekala dugotrajnu vezu sa "Terminatorom", kazavši kako je sam Schwarzenegger doznao za sina tek nedavno. Vjeruje kako je guverner počeo sumnjati da je Joseph njegov sin prošlo ljeto, kada ga je sina dovela u kuću nakon dugo vremena.

- Dok je Joseph odrastao, počela sam vidjeti fizičku sličnost, sve više i više. Znala sam da je Arnold otac, i dok je Joseph postajao stariji i sve više ličio na njega, Schwarzenegger se pitao, ali nikada mi ništa nije rekao - kaže.

Baena je govorila i o trenutku kada je Maria Shriver shvatila da je izdana, nakon što je čula šaputanja u kući o sličnosti dječaka i Arnolda. Sluškinja kaže kako je pala na koljena i u plaču priznala istinu Schwarzeneggerovoj supruzi. No umjesto osvete, Maria Shriver rekla joj je da ustane i zaplakala je s njom.

- Govorila mi je stalno 'Ovdje sam ako trebaš razgovarati'. Znala sam da se nešto sprema. Jako volim i poštujem Mariu. Direktno me upitala je li Joseph Arnoldov sin. Slomila sam se. Ona je bila tako snažna. Plakala je i rekla mi da ustanem. Rekla sam joj da nije Arnodova krivica, za to treba dvoje - ispričala je Baena.

Kaže kako je Schwarzenegger dobar čovjek, koji isto sada pati i dodala je - Voli Mariu. Nadam se da će izgladiti stvari s vremenom - kaže.


J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala