Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Super 8 na prvom mjestu sa zarađenih 37 milijuna dolara
SF priča Stevena Spielberga i J. J. Abramsa na prvom je mjestu američkog box-officea ovog vikenda

"Super 8" na prvom mjestu sa zarađenih 37 milijuna dolara

U produkcijskoj kući Paramount Pictures iznimno su zadovoljni te ističu kako se nadaju da će film "Super 8" pronaći svoju publiku i da će se prikazivati dugo vremena.

"Super 8" je s prvog mjesta tako skinuo pobjednika prethodnog vikenda, ostvarenje 20th Century Foxa "X-Men: First Class", koji je ovog puta zaradio 25 milijuna dolara. Ovaj film je na američkom tržištu dosada zaradio 98,9 milijuna dolara.

Na trećem je mjestu komedija Warner Brosa "The Hangover Part II", sa 18,5 milijuna dolara, koji se trenutno prikazuje i u hrvatskim kinima.


Podsjetimo, radnja filma "Super 8" smještena je u davnu 1979. godinu, a radi se o grupi klinaca iz malog gradiću u Ohiu, koji svjedoče katastrofalnoj nesreći vlaka. Osim što su svjedoci onoga što se dogodilo, oni su to i snimili svojom Super 8 kamerom. Klinci počinju sumnjati kako nesreća vlaka nije bila slučajna, a ubrzo nakon toga se započnu događati i prilično neobične stvari u njihovom gradiću. Kompletna radnja filma obavijena je velom tajne, što je inače bilo karakteristično za svaki dosadašnji Abramsovim film.


Zanimljivo je kako je informacija o filmu "Super 8", unatoč stalnim medijskim napisima,  još uvijek iznimno malo, što podsjeća i na Abramsov film "Cloverfield" o kojem se ništa nije znalo dok ga se nije pogledalo. Naime, tim marketinških stručnjaka, koji rade u pozadini filma, vrlo su pametno i mudro držali svoje karte skrivene, tako da imamo vrlo rijetku priliku otići u kino i doživjeti dugoočekivani filmski uradak, bez da znamo što ćemo zapravo gledati. Film s prikazivanjem u hrvatskim kinima kreće ovaj tjedan, točnije 16. lipnja.

Prvih deset:

1. "Super 8", 37 milijuna dolara
2. "X-Men: First Class", 25
3. "The Hangover Part II", 18,5
4. "Kung Fu Panda 2", 16,6
5. "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides", 10,8
6. "Bridesmaids", 10,2
7. "Judy Moody and the NOT Bummer Summer", 6,3
8. "Midnight in Paris", 6,1
9. "Thor", 2,4
10. "Fast Five", 1,7 milijuna dolara.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala