Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Sin Nicolasa Cagea završio u psihijatrijskoj klinici?
Weston Cage se zbog (ne)dozvoljene hrane fizički sukobio sa svojim trenerom pa izvukao deblji kraj

Video: Sin Nicolasa Cagea završio u psihijatrijskoj klinici?

Foto: PR Photos

Samo šest tjedana nakon vjenčanja, sin Nicolasa Cagea, Weston Cage, otišao je na liječenje u psihijatrijsku kliniku. Naime, 21-godišnji Weston, prošli je tjedan zbog svog sumanutog i nekontroliranog ponašanja završio ni manje ni više nego na procjeni u jednoj klinici, a otac mu je trenutno najveća podrška.

Mladi roker, inače glavni vokal heavy-metal bend "Eyes of Noctum", uz to i modni dizajner te umjetnik, se u jednom hollywoodskom restoranu žestoko posvađao sa svojim trenerom nakon što mu je ovaj savjetovao što bi smio, odnosno ne bi smio jesti. Weston je na dobronamjerni savjet jednostavno pobjesnio i nije se mogao nikako smiriti, što je dovelo do incidenta koji je na kraju smirila policija.


Westona su procijenili kao osobu koja je mentalno nestabilna i koja bi osim sebi mogla nauditi i drugima. Mediji špekuliraju kako je navodno uzrok svega, njegovo novopečena supruga Nikki Williams, koja ga je to jutro izbacila iz stana, razlog za sada nepoznat.

No, zanimljivo je spomenuti kako se dan poslije medijima proširila puno detaljnija priča kako je Westona zapravo pretukao njegov trener ispred restorana Farmer's Kitchen. Nakon što mu je ovaj zabranio naručiti određenu hranu, Weston je trenera pokušao udariti nogom, na što ga je ovaj srušio na tlo i počeo udarati svom snagom. Mladi roker je zaradio 13 brutalnih udaraca u glavu i to nasred ulice te završio u bolnici, a sve je naravno zabilježila i kamera.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala