Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brigitte Nielsen: Arnold Schwarzenegger je i mene varao
Arnie je još prije 25 godina tvrdio da će biti kalifornijski guverner, otkriva danska glumica i tv voditeljica

Brigitte Nielsen: Arnold Schwarzenegger je i mene varao

Tijekom snimanja filma Crvena Sonja 1985., dvije glavne zvijezde filma Arnold Schwarzenegger i Brigitte Nielsen uplele su se u strastvenu vezu. Nielsen je za britanski Daily mail ispričala neke detalje o odnosu koji se zbio prije četvrt stoljeća.

- Privlačnost je bila momentalna, a kako smo znali da neće trajati nakon što film završi, nismo se suzdržavali - priča Nielsen - Htjeli smo sve i tako smo se ponašali. Nije bilo ograničenja, obećanja, ničeg; bilo je to lijepo razdoblje mog života - prisjetila je visoka plavuša.

U vrijeme dok su ljubovali, Arnie je već bio započeo vezu sa sadašnjom suprugom Mariom Shriver. - Koliko je to bilo ozbiljno, ne znam. Nikada nije pričao o njoj, a način na koji je vodio svoj život, osjećala sam se kao jedina žena u njemu. No, onda sam shvatila da postoji i Maria i osjetila sam se prevarenom. Možda se ne bih upustila u to, da me na vrijeme upozorio koliko je ozbiljno s Mariom, no naša se veza nastavila - kaže Brigitte.

Brigitte kaže kako je Schwarzenegger nikada nije pitao da se uda za njega, no da jest, danas sigurno ne bi bio bivši guverner Kalifornije. - Arnold je u to vrijeme bio jako zabavan. Bio je pravi profesionalac sa sarkastičnim smislom za humor. Na početku snimanja Crvene Sonje mi je rekao kako će jednog dana biti guverner Kalifornije, a mi smo se svi smijali - prisjeća se Nielsen.


No, Brigitte dodaje, kako je Arnold daleko od dosadnog, seksualnog predatora kakvim ga se želi prikazati. Inzistira na činjenici da je, u biti, jako romantičan.
- Jednog dana ću napisati knjigu o svemu tome. Toliko je toga što ne smijem ispričati. Nije fer - cinično je zaključila Nielsen priču o "Terminatoru".

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala