Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicolas Cage poklonio sinu skupo i spektakularno vjenčanje
Za Westona je otac iskeširao ogroman novac, osigurao je i privatan let, vatromet i noćenja u luksuznom hotelu

Nicolas Cage poklonio sinu skupo i spektakularno vjenčanje

Foto: PR Photos

Dani kada je Nicolas Cage bio u financijskom škripcu očito su prošlost, a kako i ne bi bili, kada glumac snima film za filmom, za koje dobiva vrtoglavo visoke honorare. Njegova posljednja dobrovoljna i velika financijska isplata, bila je upravo na vjenčanje njegovog sina Westona (21). Za sve vas koji niste znali, Weston Cage ima heavy-metal bend "Eyes of Noctum" u kojem je glavni vokal, a uz to je i modni dizajner te umjetnik, koji je u jednom periodu svojeg života s ocem napravio i seriju stripova pod nazivom "Voodoo Child". Nadimak mu je "Wicked Wes", a u suradnji sa svojom majkom Christinom Fulton osnovao je i glazbenu kuću "Morbid Rose". Sve se zapravo vrti oko njegovog darkerskog imidža, u čijem stilu gravitiraju i njegove modne kreacije.


Poznato je kako Nicolas nikada nije škrtario nad svojim sinom, za kojeg često izjavljuje i koliko ga voli. On je između ostalog, za vjenčanje organizirano u Westonu, nevjesti Nikki Williams te još nekolicini uzvanika osigurao i privatan let u New Orleans te nazad u Los Angeles. Isto tako je platio i nekoliko noćenja u hotelu s četiri dijamanta, a za vrijeme svadbene ceremonije bio je spreman iskeširati i za čaroban vatromet.


Na samom vjenčanju Nicolas je održao (kako navode svjedoci) vrlo emotivan govor te je svima priuštio zabavu za pamćenje. Gledajući, s obzirom na činjenicu o čijem se sinu radi, nismo niti pomislili da bi vjenčanje moglo biti nešto ispod spektakularnog.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala