Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scenarij za nastavak Bill & Ted 3 konačno je spreman!
Keanu Reeves (Ted) i Alex Winter (Bill) vraćaju se kao dvojica balavih metalca, koji igrom slučaja putuju kroz vrijeme

Scenarij za nastavak "Bill & Ted 3" konačno je spreman!

Kada je Keanu Reeves prije godinu dana spomenuo kako pokušava pokrenuti treći nastavak avantura Billa i Teda, nitko nije bio siguran šali li se ili je zaista ozbiljan. No, skoro svaki živući film iz osamdesetih i devedesetih se prerađuje ili dobiva nastavak, tako da nije neobična pojava kako su producenti razmišljali i o ovakvom pothvatu.

Za sve koji ne znaju što i tko su Bill i Ted, slijedi objašnjenje... Bill i Ted je zapravo serijal filmova i različitih spin-offova u kojima glume Keanu Reeves kao Ted Logan i Alex Winter kao Bill Preston. Radi se o dvojici balavih metalaca, koji igrom slučaja putuju kroz vrijeme. Da, zvuči kao savršeni scenarij za film s kraja osamdesetih i početka devedesetih godina.


Prvi nastavak, "Bill & Ted's Excellent Adventure" upoznao nas je s ovim dvojcem koji pokušava napisati referat iz engleskog, dok u međuvremenu, susretnu putnika iz budućnosti koji im daje na korištenje svoj vremeplov (u obliku telefonske govornice). Govornica im omogućava put kroz vrijeme, gdje upoznaju različite likove iz povijesti te na taj način uče o bitnijim povijesnim događajima.

Drugi nastavak, "Bill & Ted's Bogus Journey" još jednom pokazuje dvojac. No, ovaj puta ih robotske verzije njih samih ubijaju i pošalju u zagrobni život iz kojeg se moraju vratiti u stvarni svijet, igrajući pritom razne igre vezane za smrt.

Treći dio trebao bi se vrtjeti oko pjesme, koju bi dvojac zajedno napisao te bi tako spasili svijet. No, to se nije dogodilo te stoga postaju opsjednuti time da to ipak pod svaku cijenu realiziraju, dok je naravno, element putovanja kroz vrijeme ubačen i u ovaj nastavak.



- Imali smo tu ideju zadnjih nekoliko godina i mislimo kako je dobra, ali u stilu starih filmova, bez zalaženja u nepotrebni retro cinizam serijala. Konačno smo dobili ideju za koju mislimo da je odlična - izjavili su scenaristi Chris Matheson i Ed Solomon, koji su napisali i originale.

Dakle, uz podršku filma originalnih glumaca Keanu Reevesa i Alexa Wintera te scenarija originalnih scenarista, film bi se vrlo vjerojatno mogao pojaviti uskoro u kinima. Zanimljivo je kako Reevesova karijera u posljednje vrijeme nije nešto pretjerano blistava te ova ideja, povratku serijalu filmova, koji su ga probili (stara slava) zvuči nekako realistična. S druge strane, Alex Winter nikada nije niti napravio neku veću karijeru od sebe, tako da mu povratak ovome serijalu, uz poznatog Reevesa, može zvučiti kao ostvarenje snova.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala