Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brit Awards: Take That je napravio pun pogodak!
Justin Bieber dobio je zadovoljštinu zbog debakla na Grammyjima, a Arcade Fire su dokazali da postoje

Brit Awards: Take That je napravio pun pogodak!

Foto: YouTube

Grupi Take That trebalo je 17 godina i ponovno okupljanje benda kako bi konačno bili proglašeni za najbolju britansku grupu, na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awardsa koja se održala u Londonu. Otvorivši dodjelu nagrada, Take That su izveli svoju posljednju pjesmu Kidz i pokazali zašto je je njihova povratnička turneja rasprodana u vrlo kratkom vremenu.

Dodjela Brit Awardsa održana je samo 48 sati nakon dodjele Grammy nagrada, pa se mlađahni Justin Bieber, nakon debakla na Grammyjima, utješio sa nagradom za najbolju međunarodnu novu zvijezdu. Kanadski bend Arcade Fire, nakon trijumfa na Grammyjima, ponovili su uspjeh i s ove strane Atlantika, te su kući otišli sa dvije nagrade - za najbolji međunarodni album i kao najbolja međunarodna grupa.

- Zovemo se Arcade Fire, provjerite na Google-u - rekao je prilikom preuzimanja nagrade frontmen Win Butler, nakon što se američka publika zadnjih dana začuđeno pitala tko je taj bend koji je pomeo Grammyje.

Rihanna je očekivano ponijela nagradu najbolje ženske međunarodne zvijezde, jer su joj sva tri singla sa zadnjeg albuma dospjela na broj 1 britanskih top ljestvica. Odnijevši kući kipić koji je dizajnirala slavna Vivien Westwood, na pozornici O2 arene izvela je miks svoje tri uspješnice Only girl/S&M/What's my name i izazvala ovacije u publici. Cee Lo Green proglašen je najboljim muškim solo izvođačem.

Bila je to velika večer za britanskog repera Tinie Tempeha koji je proglašen najboljom novom britanskom zvijezdom, a njegov singl Pass Out proglašen je najboljom pjesmom. Najboljom britanskom pjevačicom proglašena je folk pjevačica Laura Marling, a nagradu kritičara ponijela je zvijezda u usponu Jessie J.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala