Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Arnold Schwarzenegger vraća se na velike filmske ekrane
Osam je godina bio kalifornijski guverner i propustio zaraditi više od 200 milijuna dolara, no tome je kraj

Arnold Schwarzenegger vraća se na velike filmske ekrane

Foto: PRPhotos

Arnold Schwarzenegger (63) najavio je povratak na veliko platno, a trenutačno razmatra čak tri scenarija. Slavni glumac, koji je prošlog mjeseca odstupio sa mjesta guvernera Kalifornije, otkrio je kako ga se posebno dojmio projekt o vremešnom njemačkom vojniku.

- U filmu bih trebao glumiti starijeg vojnika, kojem je naređeno da pri kraju rata ubije skupinu djece. No, on to ne učini te ih odvodi u sigurnost riskirajući vlastiti život, a sve je na jedan način avantura. Scenarij je napisan po istinoj priči - kaže Arnie.

Prema Schwarzeneggerovoj web stranici TheArnoldFans, film je baziran na scenariju autora Bravehearta Randalla Wallacea, i nosi ime S krilima kao orlovi (With Wings As Eagles).

Schwarzenegger je sa glumom prestao nakon što je 2003. godine postao kalifornijski guverner. Imao je kameo uloge u filmovima Put oko svijeta za 80 dana, Dobrodošli u džunglu i Plaćenici, što je ujedno i bilo njegovo zadnje pojavljivanje na velikom ekranu, a glavnu ulogu nije imao od one u Terminatoru 3: Pobuna strojeva.

Izgubljena zarada od 200 milijuna dolara

Nedavno je priznao kako ga je politička karijera stajale milijune dolara. Arnie tvrdi da je umjesto političke karijere, koja uključuje nebrojeno financiranje iz vlastitog džepa, nastavio glumačku, imao bi mnogo, mnogo više novca nego što sada ima.

- Radi se o svoti većoj od 200 milijuna dolara. No, nije mi žao, bilo je i više nego vrijedno toga - rekao je Schwarzenegger, kada je upitan o kolikoj se izgubljenoj zaradi radi. Dodao je, iako ne žali zbog političke karijere, osjeća da mu je ipak naštetila obiteljskom životu te se nada kako će to uspjeti popraviti, sada kada mu je mandat gotov.
 

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala