Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi kandidat Big Brother audicije u Zagrebu došao iz Slovenije
Više od 3000 kandidata na završnom danu audicija za BB u Hrvatskoj

Prvi kandidat Big Brother audicije u Zagrebu došao iz Slovenije

Foto/Izvor: RTL

Ni u hrvatskoj metropoli u nedjelju nije nedostajalo 'šarolikog' društva koje je stalo pred produkcijski tim Emotion Production-a. Da su neki uistinu željni slave, pa makar i u drugim regijama osim svoje, dokazao je i kandidat koji je morao preći granicu ne bi li došao na audiciju, i to iz Slovenije! Naime, Robert iz Ljubljane toliko želi sudjelovati u Big Brother show-u da je tako bio i prva osoba koja je produkcijskom timu objasnila zašto želi biti dio ovogodišnjeg show-a.

Neki su pak odlučili doći pred žiri ne bi li pomogli drugima. Jedna se gospođa tako odlučila doći na audiciju kako bi postala poznata, te ako osvoji novčanu nagradu, od 100 tisuća eura, otvorila bi pučku kuhinju. Druga pak, udovica, odlučila je svoj život okrenuti naopako i upustiti se, kako je rekla, u avanturu svog života, a Big Brother bi joj za takav podhvat bio idealan početak.


Sveukupno, u Hrvatskoj je samo na otvorene audicije, na kojima nije bilo potrebno imati prijavnicu, došlo više od 5 tisuća kandidata, a ekipa Emotion Production-a više je nego zadovoljna rezultatima, baš kao i direktor programa RTL-a Kaspar Pflueger.

- S više od 3000 kandidata, odaziv na prve ikada održane otvorene audicije u Zagrebu je fenomenalan. To pokazuje koliki je interes za sudjelovanjem u ovogodišnjem Big Brother-u. Ovaj će projekt biti jedan od najvećih proljetnih televizijskih događaja - izjavio je Kaspar Pflueger po završetku otvorenih audicija u Zagrebu.

I Aleksandar Miljuš, izvršni producent Emotion Production-a sličnog je stava.
- Želimo spontane, prirodne i iskrene ljude, one sa zanimljivom pričom, a kandidati koji su došli u ova dva dana otvorenih audicija ispunjavaju naša očekivanja - rekao je Miljuš.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala