Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Superheroji amateri spašavaju svijet od kriminala
Napadnutom čovjeku u pomoć je pristigao superheroj 'Phoenix Jones', koji je preplašio i otjerao kriminalca

Video: Superheroji amateri spašavaju svijet od kriminala

Kada je izašao film "Kick-Ass" neki roditelji su se bojali da bi djeca mogla previše ozbiljno shvatiti radnju te da si umisle kako bi upravo oni mogli postati novi "stvarni" superheroji tj. maskirani osvetnici. Kako do sada još nismo imali prilike vidjeti nikakve vijesti o dvanaestogodišnjacima u kostimima na koje se puca, dok oni pokušavaju zaustaviti kriminal (i nadajmo se da nećemo takve vijesti niti čitati), iznenadila nas je vijest o kostimiranom osvetniku, koji se počeo boriti s kriminalcima u Seattleu.

Čovjek koji tvrdi kako su ga samo sekunde dijelile od strašnog prepada na njega i njegov automobil, u pomoć mu je pristigao stvarni superheroj po imenu "Phoenix Jones", koji je navodno preplašio provalnika, koji je zatim pobjegao.


Jones nosi oklop za tijelo, ima pancirnu košulju te štitnike za ruke i noge. On je samo jedan od mnogih iz grupe "Rain City Superhero Movement" u kojoj su svi netom kostimirani borci protiv kriminala. Devet likova u grupi nazivaju se Thorn, Buster Doe, Green Reaper, Gemini, No Name, Catastrophe, Thunder 88, Penelope te već spomenuti Phoenix Jones. Policija iz Seattlea navodno je ispitala Jonesa te mu saznala pravo ime i njegovo godište, radi se naime o 22-godišnjaku. Ovakva grupa ljudi inspiriranih superherojskim filmovima neodoljivo podsjeća na grupu "Mystery Men" iz istoimenog komičnog filma u kojem grupa smiješnih amaterskih superheroja spašava svijet, kada supernegativac zaprijeti uništiti njihov grad.



Policija je izjavila kako su spomenuti kostimirani momci sretni što već do sada nisu bili ozlijeđeni u svojim pothvatima. Jednom prilikom policajci su slučajno upucali maskiranog osvetnika s plaštom koji je trčao iz mračnog parka. U jednom drugom slučaju, svjedok je vidio osvetnike kako nose skijaške majice te sjede u parkiranom automobilu. Mislivši kako se radi o maskiranim pljačkašima, pozvao je policiju da istraže o čemu se radi.

- Ne pozivam ljude da hodaju po cesti sa maskama - izjavio je maskirani čovjek koji se naziva Phoenix Jones te nadodao da svi koji su njegovom timu, imaju nekakvu vojnu pozadinu ili nekakvog iskustva s borilačkim vještinama te da su svi svjesni koja je cijena toga što rade. Policija se nada kako će samoprozvani superheroji funkcionirati više kao svjedoci kriminalnim radnjama, nego da se svjesno izlažu nevoljama te stavljaju svoje živote na kocku.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala