Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robert Pattinson u novom filmu Baruna krvi Cronenberga
Pattinson, seks simbol i san većine tinjedžerica, nakon "Sumraka" u filmu "Cosmopolis" ponijet će glavnu ulogu

Robert Pattinson u novom filmu "Baruna krvi" Cronenberga

Fot

Jedan je dečko iz snova svake tinejdžerke, a drugi ikona horora, poznat po nadimku Barun krvi. Na prvi pogled čini se kako čine najčudniji filmski par, no Robert Pattinson ponijet će glavnu ulogu u Cosmopolisu, novom filmu Davida Cronenberga.

Pattinson će zamijeniti Colina Farrella u Cronenbergovoj adaptaciji romana Dona DeLilla iz 2003. godine, koji se odvija tijekom jednog dana, i to uglavnom na zadnjem sjedištu limuzine koja putuje New Yorkom. Zvijezda Sumraka igra 28-godišnjeg Erica Packera, čiji je odlazak na šišanje (tijekom kojeg se kladi kako japanski yen neće porasti) isprekidan predsjedničkim posjetom gradu, pogrebnom povorkom reperske zvijezde i  prosvjedom.

Spoj dvaju filmskih profesionalaca možda i nije toliko neobičan kako se čini, jer se Cronenberg zadnjih godina kreće prema mainstream teritoriju, otkad je snimio triler Ruska obećanja i adaptaciju romana Povijest nasilja. Pattinson se samo pojavljivao u fimovima za tinejdžere, pa mu je ova prilika došla kao naručena kako bi se dokazao kao odrastao glumac.


Colin Farrell odustao je od snimanja Cosmopolisa jer je prihvatio ulogu u remaku kultnog filma Totalni opoziv, kojeg režira redatelj Underworlda Len Wiseman. No, Cronenbergov projekt zadržao je jaku filmsku ekipu, pa će se tako u filmu naći Paul Giamatti i Marion Cotillard. Snimanje filma trebalo bi započeti u svibnju u Torontu.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    doom doom @ 7.1.2011. 2:29

    jedino zanimljivo je u ovom clanku da Colin Farrell snima remake filma Totalni opoziv.....ako neznate za taj film ujedno ga preporucujem jer film je cista sf  akcijska klasika iz 1990 u kojem glumi srafinciger....film je predobar ...remake bi mogel biti isto dobar ..zivi bili pa vidjeli...

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala