Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rezervirajte 21. i 22. lipanj za T-Mobile INmusic festival
Najveći hrvatski glazbeni festival unio je dašak ljeta u ove hladne zimske dane prvim vijestima o svom 6. izdanju

Rezervirajte 21. i 22. lipanj za T-Mobile INmusic festival

Foto: T-Mobile INmusic

Prve informacije vezane uz najveći hrvatski glazbeni festival T-Mobile INmusic konačno su ugledale svjetlo dana. Ovoga ljeta svi ljubitelji dobre i raznolike glazbe već će sada u svojim kalendarima zasigurno označiti  21. i 22. lipanj 2011. godine kada će se održati šesto po redu izdanje INmusic-a. Svjetske glazbene zvijezde, nezaboravan party i odlična atmosfera svake godine obilježe početak ljeta, pa će tako svi obožavatelji dobre glazbe i zabave opet doći na svoje.

Nakon što je londonski Times dvije godine za redom uvrstio T-Mobile INmusic u jedan od 20 najboljih festivala u Europi, pohvale su pljuštale i od stane BBC-a. U njihovoj ovogodišnjoj recenziji, britanski BBC naglasio je kvalitetu line-upa i prije svega atraktivnu i svima već poznatu lokaciju jarunskog Otoka hrvatske mladeži.

Dok je prošlogodišnji festival ugostio mnoge renomirane zvijezde poput Massive Attacka, Billy Idola, Flaming Lipsa, LCD Soundsystema, Morcheebe... T-Mobile INmusic u 2011. godini priprema još spektakularnije glazbene poslastice.

Prvi val ulaznica u prodaju će biti pušten u siječnju 2011. godine, a svi posjetitelji će kao i do sada imati prilike kupiti najjeftinije festivalske pakete ulaznica. Kako to obično biva, rast cijene ulaznica proporcionalan je otkrivanju gostujućih zvijezda, pa zato požurite jer smo sigurni da će svatko u tom mnoštvu zasigurno pronaći nešto za sebe.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala