Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Viktorija Novosel pobjednica je 'Supertalenta' !
Drugo izdanje 'Supertalenta' Nove TV nakon deset tjedana došlo je do završnice, vrlo napetog superfinala

Video: Viktorija Novosel pobjednica je 'Supertalenta' !

Foto: NovaTV

Potraga za hrvatskim Supertalentom došla je do svoje velike završnice. Ta čast pripala je djevojci s gitarom Viktoriji Novosel. U napetom igri ispadanja u nekoliko krugova, show je do vrhunca digao napetost kada su u zadnjem krugu ostali 21-godišnja Zagrepčanka Viktorija i mladi harmonikaš Aleksandar Olujić. Viktorija je upečatljivom izvedbom pjesme La Paloma Negra osvojila najveći broj glasova te postavši drugi po redu Supertalent osvojila i 200 tisuća kuna.


Večerašnje superfinale Supertalenta otvoreno je zajedničkim nastupom svih deset finalista. Izveli su Nej na na na sastava Vaya Con Dios, no nisu mogli računati kako će im to donijeti dodatne glasove, pošto su telefoni zatvoreni pola sata prije početka emisije. U prošloj emisiji svi finalisti su pokazali svoje najbolje izvedbe, a cijeli tjedan publika je imala priliku izabrati favorita.

Osim specijalne gošće, pobjednice prve sezone slovenskog Supertalenta, 6-godišnje Lina Kuduzovič, koja je rasplakala sve prisutne, na pozornicu Supertalenta pojavio se i Tihomir Bendelja. Prvi hrvatski Supertalent i twirlingaš Bendelja spremio je pravi show, i još jednom pokazao kako je virtuoz sa štapom.


Žiri sastavljen od Enesa Bešlagića, Nine Badrić i Dubravka Merlića, dostojno se pripremio za superfinale, pa je Nina zasjala u prekrasnoj crvenoj haljini. Osim što je sjajno izgledala, ispunila joj se i želja jer je pobjednica Viktorija bila njen favorit. - Čestitam ti! Ti si bila moja favoritkinja i drago mi je da si upravo ti odnijela pobjedu - rekla je Nina Viktoriji, koju je pobjeda ostavila bez riječi.


Treći po glasovima publike su Maja Terzić i Nessa, slijedi ih plesna skupina D'N'F iz Splita, zatim plesači Kristijan Mihalić i Kristijan Skočić. Šesto mjesto zaslužila je gimnastičarka Jana Klarić, a sedmo bubnjarski duo Skandal bend. Zadnja tri mjesta pripala su redom plesnoj skupini D Vision, Petri Antolić i Antoniji Barišić.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala