Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Morrissey izvrijeđao britanskog premijera, kraljicu i Beckhama
Ne mogu se sjetiti niti ponoviti ijednu riječ koju je kraljica izgovorila, rekao je Morrissey

Morrissey izvrijeđao britanskog premijera, kraljicu i Beckhama

Britanski ministar David Cameron zadnjih se dana našao na udaru snažnih kritika Morrisseya i Johnnyja Marra, bivših članova grupe The Smiths. Prvo je Johnny Marr na svom Tweeter računu poručio britanskom premijeru neka prestane govoriti kako mu je omiljeni bend The Smiths. - Davide Cameronu, prestani govoriti da ti se Smitsi sviđaju, jer nije istina. Zabranjujem ti da ih voliš - napisao je Marr.

Sada je i Morrissey dao podršku bivšem kolegi. U otvorenom pismu jednoj fan stranici, Morrissey je napisao - Želio bih objasniti zašto mislim da je Johnny u pravu jer ne želi da mu se laska. Istina je kako je muzika univerzalni jezik - JEDINI originalni jezik, i pripada svima, na ovaj ili onaj način - kaže.

- No, s prikladnom razjarenošću moram izvjestiti kako David Cameron lovi, strijelja i ubija jelene, navodno zbog zadovoljstva. Za takve ljude nisu snimljeni Meat is murder i Queen is dead. Štoviše, snimljeni su kao reakcija protiv takvog nasilja - nastavlja.

U vrlo raznolikom pismu, Morrissey vrijeđa 'tzv. plemstvo', pogotovo kraljicu Elizabetu, za koju kaže kako je 'indeferentna zbog ubijanja smeđih medvjeda', dodavši kako se nitko 'ne može sjetiti ili ponoviti ni jednu riječ koju je kraljica izgovorila.'

Osvrnuo se i na mlade zaručnike, princa Willima i Kate Middleton, koje naziva užasno dosadnima. Za Davida Beckhama kaže kako je toliko tup da mora još naučiti svoju prvu riječ.
 


J.K.


 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala