Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Wesley Snipes zbog utaje poreza ide u zatvor na 3 godine
Zvijezdu filmova 'Blade' proglasili su krivim za neplaćanje poreza od 1999. godine u iznosu od 38 milijuna $

Wesley Snipes zbog utaje poreza ide u zatvor na 3 godine

Wesley Snipes se mora prijaviti u Pennsylvanijski zatvor do podneva 9. prosinca kako bi započeo svoje trogodišnje izvršenje kazne za utaju poreza.

Zvijezda filmova 'Blade' je zajedno sa svojim odvjetnicima proveo dvije godine, boreći se sa sudskim optužbama kada su ga proglasili krivim za neplaćanje poreza u iznosu od  38 milijuna dolara, u periodu od 1999. godine pa nadalje. Glumac je zbog svih dugotrajnih peripetija izgubio čast i mogućnost ponovnog suđenja te mu je naređeno da se preda u zatvor, kako bi izvršio sudski određenu kaznu.

Njegov odvjetnik, Daniel Meachum, pokušao je spasiti glumca od zatvora tražeći od suca na Floridi da ga puste uz dodatnu jamčevinu kako bi mu omogućio eventualno novo suđenje. No, federalna tijela su inzistirala da se Snipes ipak preda sam u zatvor za devet dana. Isto tako su ga upozorili na posljedice koje bi mogle uslijediti ukoliko se sam ne preda u tom periodu.

U dokumentu koji cirkulira internetom, vlasti su mu poručile: 'Ukoliko se ne prijavi na dogovoreno mjesto u dogovoreno vrijeme, mogao bi biti optužen za dodatne kriminalne radnje'.

Vjerni fanovi Snipesa na forumima teoretiziraju koliko je uistinu on zaslužio (ili nije) zatvor od tri godine za utaju poreza te špekuliraju kako se ovdje radi o rasizmu i mržnji. Neki se već raspituju o kojem se točno zatvoru radi, kako bi mu mogli slati pisma podrške.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    ForcaZD forcazd @ 2.12.2010. 14:54

    Ahhhh... Amerika je zemlja debila, ali i ti debili imaju pravni sustav koji se milijun puta bolji od našeg, on se pokušao izvuć, odugovlačio je, ali sada ide u zatvor... Stoka iz HDZa nikad neće biti iza rešetaka a ukrali su sve što se dalo a ono što nije su uništili!

    Stoka sitnog zube me natjerala da mrzim hrvatsku pa mrzim i sebe, hvala ti na tome vlado.

  • #1
    0 0
    aya aya @ 2.12.2010. 13:25

    Eh, tako to biva kad se čovjek polakomi, pa mu nije dosta ono (puno) što je zaradio....

        

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala