Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


B.net TV dostupna u cijeloj Hrvatskoj
Sporazumom između fonda Mid Europa Partners i BEWAG-a, B.net preuzima sve operacije Total TV-a u Hrvatskoj

B.net TV dostupna u cijeloj Hrvatskoj

Sukladno sporazumu kojega su jučer potpisali investicijski fond Mid Europa Partners, većinski vlasnik Total TV-a, te austrijski koncern BEWAG, vlasnik B.neta, B.net Hrvatska od 1.12.2010. preuzima sve operacije Total TV-a u Hrvatskoj.

Mid Europa Partners, zajedno s B.netom, pokreće suradnju u okviru koje će B.net biti odgovoran za daljnje poslovanje Total TV-a u Hrvatskoj; ono će po svemu, uključujući branding i tržišni nastup, biti posve integrirano u B.netovo poslovanje, te će Total TV biti ponuđen na tržištu kao B.netova satelitska platforma i usluga - B.net TotalTV.

Total TV korisnicima pruža brojne dodatne pogodnosti

Total TV je regionalna DTH (Direct to Home) satelitska platforma, tj. kabelska televizija koja se emitira putem satelita Eutelsat te je jedan od vodećih DTH operatora u regiji. Total TV je trenutačno jedini operator u Hrvatskoj koji u ponudi ima hibridne prijemnike za prijam digitalnog zemaljskog i satelitskog signala, a ovim preuzimanjem operacija Total TV-a u Hrvatskoj korisnici ove platforme dobit će i brojne dodatne pogodnosti.

Sinergija kabelske i satelitske televizije

B.net će razvijati Total TV kao vlastitu satelitsku platformu što znači da i korisnike B.netovih programskih paketa i one koji su dosad koristili Total TV u Hrvatskoj očekuju brojne programske novosti i usluge koje proističu iz ove sinergije kabelske i satelitske televizije. Jedinstvena korisnička služba i služba informacija za B.net i Total TV također su dio sporazuma o preuzimanju operacija ovog satelitskog operatora u Hrvatskoj.

O B.netu

B.net Hrvatska je vodeći pružatelj usluga kabelske distribucije i treći telekom operator po broju korisnika na hrvatskom tržištu. Kompanija je nastala spajanjem dvije vodeće kabelske kuće, DCM-a i Adriatic kabela, u rujnu 2007. te je danas jedna od rijetkih koje hrvatskim privatnim i poslovnim korisnicima nude cjeloviti spektar telekomunikacijskih usluga odnosno kabelsku televiziju (više od 160 atraktivnih regionalnih, nacionalnih i svjetskih programa), brz širokopojasni pristup Internetu i usluge telefonije.

B.net ima doseg do više od 250 tisuća hrvatskih kućanstava putem vlastite mreže, i to u svim najvećim nacionalnim geografskim i gospodarskim sjedištima (Osijeku, Rijeci, Solinu, Splitu, Velikoj Gorici, Zadru i Zagrebu), a tijekom višegodišnjeg rada etablirao se i kao pouzdan poslovni partner za više od 300 domaćih i međunarodnih tvrtki čiji uspjeh i razvoj prati i unaprjeđuje inovativnim telekomunikacijskim rješenjima.

Više informacija o B.netu potražite na www.bnet.hr.

B.net na društvenim mrežama:
http://www.facebook.com/bnethr
http://twitter.com/bnethr
https://www.youtube.com/user/BnetHrvatska

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    LordAdamko lordadamko @ 6.12.2010. 16:37
    kod bneta me zivcira sto u standardnom paketu nemam teletext za prakticki nista, osim ovih domacih...neznam jel je svugdje tako...
  • #2
    0 0
    aya aya @ 1.12.2010. 18:26

    Ma, ja sam prije godinu dana uzela Max-TV, kako ga dobila, tako ga neraspakiranog vratila....Može samo na jedan TV, kabele vučeš po cijeloj kući....

    Dakle, i dalje mi ostaje stari, dobri B.Net

  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 1.12.2010. 17:00

    Odličan potez, bravo za b-net. 

    Ali već mogu naslutiti slijedeći potez Max-tv-a, kladim se da će preuzeti DIGI TV, neće oni dozvoliti da se b-net tako samo proširi.              

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala