Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Playboyev hard disk od 250 GB sa svim izdanjima časopisa
Disk sadrži članke najutjecajnijih autora, naslovnice, intervjue i duplerice unazad 57 godina od stvaranja magazina

Playboyev hard disk od 250 GB sa svim izdanjima časopisa

Jedan od najpoznatijih svjetskih brandova, Playboy, predstavio je unikatno izdanje apsolutno svih svojih časopisa (od korice do korice) od prvog izdanja 1953. godine pa do zadnjeg u 2010. godini.

Playboy je američki časopis za muškarce koji je pokrenuo poznati Hugh Hefner u dalekoj 1953. godini pozajmivši 1000 $ od svoje majke. Časopis je ubrzo prerastao u "Playboy Enterprises, Inc." te je danas prisutan na gotovo svakom mediju. Izdaje se u velikom broju država diljem svijeta na lokalnom jeziku, pa tako i Hrvatska od 1997. godine ima svoju verziju.

Osim svjetski popularne "duplerice", duga povijest časopisa poznata je po kvalitetnim tekstovima novelista, poput Arthura C. Clarkea, Iana Fleminga, Vladimira Nabokova te Margaret Atwood. Svaki mjesec Playboy sadrži nove intervjue aktualnih javnih osoba, umjetnika, arhitekata, ekonomista, kompozitora, glumaca, redatelja, novinara, novelista, religioznih ličnosti, političara, sportaša itd. Jedan od poznatijih intervjua u časopisu je upravo onaj tadašnjeg američkog predsjedničkog kandidata Jimmya Cartera (studeni 1976.) u kojem je priznao kako je počinio preljub u svojem srcu mnogo puta iznova.

Intervju Davida Sheffa s John Lennonom i Yoko Ono pojavio se u siječanjskom izdanju 1981. godine te je bio u prodaji u vrijeme Lennonove smrti. Taj legendarni intervju kasnije je bio objavljen u formatu knjige.

Najprodavaniji Playboy do danas je iz studenog 1972. godine koji se prodao u 7.161,561 kopija. Playboy je još dan danas najprodavaniji časopis za muškarce na tržištu s otprilike 2.6 milijuna prodanih primjeraka mjesečno, samo u Americi.

Sve spomenute naslovnice, duplerice te članke nekih od najutjecajnijih autora kroz godine možete pronaći u ovom nesvakidašnjem izdanju na kompjuterskom hard disku. Uz sve to, bitno je napomenuti kako Playboyev hard disk isto tako ima i oko dodatnih 200 GB slobodnog prostora, koji možete koristiti za spremanje vlastitih podataka.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala