Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova sezona - još očajnije Kućanice
RTL Televizija bez velikog zakašnjenja za ostatkom svijeta kreće s novom, 7. sezonom "Očajnih kućanica"

Nova sezona - još "očajnije" Kućanice

Iako su producenti "Kućanica" još od prve sezone najavili da će likovi iz serije "zauvijek živjeti sretno", to se neće ispuniti niti u novoj, sedmoj sezoni, koja će svoju premijeru imati već sljedećeg četvrtka, 18. studenog, na RTL Televiziji.

Vanessa Williams - nova zlica u Wisteria Laneu

Nakon odlaska Dane Delany koja je u šestoj sezoni tumačila lik Katherine Mayfair, producent i autor, Marc Cherry, odlučio je osvježiti seriju uvođenjem novog ženskog lika, Renee Perry, koji je dramatičniji, mračniji i ima više stila za razliku od dosadašnjih.

Cherry je tu ponudio glumici Vanessi Williams, bivšoj američkoj misici poznatijoj po ulozi zločeste urednice modnog časopisa u američkoj verziji "Ružne Betty". Ona je, naravno, s veseljem pristala sudjelovati u novom projektu, a američki je tisak pozdravio Cherryjevu odluku da se među glavne likove uvede i jedan afro-američki.

Bree Van de Kamp u ljubavnom zanosu s "klincem" iz Beverly Hillsa

ABC već naručio scenarije za dvije nove sezone

Mnoge fanove serije "Kućanice" obradovala je vijest da sedma sezona neće biti i posljednja. Naime, američka televizijska postaja ABC zatražila je od producenata da nakon 24 epizoda u sedmoj sezoni, počnu pisati scenarije i za dvije nove sezone. Tome se obradovala i glumica Eva Longoria Parker, koja je na Twitteru odmah obavijestila svoje "pratioce" da se veseli snimanju nove sezone u kojoj će se "starim" kućanicama pridružiti i nova koju glumi Vanessa Williams. Čak je i u nekoliko navrata na istu web stranicu stavljala privatne fotografije sa seta na kojima se jasno vidi da je na snimanju serije bilo jako zabavno.

Kako bi hrvatski gledatelji biti u toku s američkim, RTL Televizija i ove je jeseni odlučila, bez velikog zakašnjenja, premijerno prikazati novu, sedmu sezonu ove iznimno hvaljene serije. Prva epizoda u kojoj će novi likovi pokušati uzdrmati živote "Kućanicama", bit će prikazana već sljedećeg četvrtka, 18. studenog u 21:45 sati.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala