Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Crvenokosi Conan O'Brien predstavlja kasnonoćni show
Na pitanje hoće li u svoj show pozvati i rivala Jay Lena, Conan je kazao da hoće, ali samo kao gostujućeg pjevača

Crvenokosi Conan O'Brien predstavlja kasnonoćni show

Na svom twitter profilu, 1. rujna je službeno objavio naziv svog novog showa na TBS-u pod kratkim i jasnim nazivom - Conan.

Nakon dugoočekivanog povratka, Conan O'Brien vraća se na male ekrane i to već od 08. studenog. Ovaj poznati crvenokosi voditelj i komičar nedavno je svojim obožavateljima predstavio svoje zamisli i ciljeve o novom konceptu showa.

- Jako sam sretna osoba... i koliko god to ludo zvučalo, moja karijera na NBC-u bila je izuzetno popularna dok mi nisu dali otkaz u "The Tonight Showu" - rekao je Conan.
-Ovaj posao ima zanimljiv način preobratiti sretne ljude u jadne, ljubomorne i razjarene individue koji odjednom ne mogu povjerovati kako ih je netko zeznuo iza leđa. Neke stvari su funkcionirale savršeno za mene, no neke ipak nisu. No, usprkos tome, nastavljam dalje - kazao je Conan.

U siječnju 2010. godine, NBC je objavio kako ipak vraća Jay Lena iz primetime prikazivanja nazad u njegovo originalno vremensko prikazivanje. Tim pomakom, O'Brienov show počeo bi nešto sitno nakon ponoći. Cijela fama se digla oko te (velike) promjene. O'Brien je izjavio kako ga ne zanima taj termin jer je upravo to radio 16 godina i da ga zanima samo onaj raniji.

Nakon konflikta koji je podignuo i O'Brienove fanove na noge (koji su prosvjedovali gotovo po cijelome svijetu), NBC je objavio kako će platiti 45 milijuna dolara za otkup O'Brienovog ugovora. Samim time bi završili bilo kakvu njegovu obvezu s tom tv kućom.

O'Brien, bivši scenarist serijala "Saturday Night Live" našalio se kako je spustio prag tolerancije na svom novom showu kazavši:
- Idem na 8 mjeseci non-stop na tv-u. Sve što trenutno želim je nadmašiti svoj rekord od "Tonight Showa" (referirajući na 7 mjeseci koliko je bio u tom terminu). Ja sam tip osobe koja želi reći da je napravio više sklekova nego dan prije, a dobra vijest je ta što sam jučer napravio samo jedan sklek - našalio se Conan.

Zbog NBC-evog očitog preferiranja Jay Lena i nakon konflikta zbog termina prikazivanja na NBC-u, Leno je primao snažan negativni publicitet. Neki su čak predicirali kako mu je reputacija zauvijek oštećena zbog tog incidenta.

Na pitanje O'Brienu hoće li dovesti Jay Lena u svoj novi show, Conan je izjavio:

- Jay može doći kao glazbeni gost, zato što bih to htio vidjeti. Nitko zapravo ne zna da on ima određenu opernu crtu u sebi - našalio se Conan i zaključio:
 - Ne, postoje određene stvari koje nemam namjere raditi niti za novac-

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala