Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Televizijska posla prikazana dvaput uživo u istoj večeri
Nagrađivana serija prvi je put, u petoj sezoni emitiranja, izvedena uživo, kako bi dokazala da je publici duhovita

"Televizijska posla" prikazana dvaput uživo u istoj večeri

Popularna serija "Televizijska posla"(30 rock) u četvrtak je prikazala nesvakidašnju izvedbu. U maniri kultnog "Saturday night live-a", ekipa serije, nakon četiri uspješne sezone, odlučila je izvesti novu epizodu uživo, i to dvaput iste večeri, jednom za Istočnu obalu, a koji sat kasnije za Zapadnu obalu SAD-a.

- Želimo dokazati da se ljudi zaista mogu smijati na našu seriju, osim ako nam se drugačije ne pokaže - rekla je Tina Fey, glavna glumica, scenaristica i producentica serije, koja je i predložila ovu ideju. Tome je pridonijelo i njeno iskustvo u "Saturday night live-u", koje dijeli s još nekoliko kolega koje glume u obje emisije, kao što su Tracy Morgan i Alec Baldwin.

 I dokazali su se. Obje izvedbe prošle su bez ikakvih problema, pokazujući koliko su zvijezde nagrađene mnogim Emmyjima dobro uigrane. Iako se činilo da izvedbe uživo pripadaju nekim starijim vremenima, zahvaljujući zvjezdanom pedigreu, epizoda je pobudila veliko zanimanje. Jer, ipak, radi se o izvedbi uživo serije("Televizijska posla") koja prikazuje seriju koja se uživo izvodi("TGS"), a koja je inspirirana emisijom uživo("Saturday night live").

Live izvedba upotpunjena je gostovanjem Matta Damona i Julie Louis-Dreyfus. Tako je seriju pogledalo više od 6 i pol milijuna gledatelja, što je porast od milijun i pol u odnosu na prošli tjedan.

Serija "Televizijska posla" započela je sa prikazivanjem 2006. godine. Prošle godine bila je nominirana za 22 nagrade Emmy, osvojivši ih 5, uključujući onu za najbolju humorističnu seriju. Sveukupno, serija je od početka prikazivanja osvojila 10 Emmy nagrada.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala