Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


C. Nolan potvrdio snimanje svog novog, ali posljednjeg Batmana
Dok smo mi u kinima gledali njegov 'Inception', Christopher Nolan je u tajnosti radio pripreme za novi Bat-film

C. Nolan potvrdio snimanje svog novog, ali posljednjeg Batmana

Mjesecima se šuškalo, ali konačno je i službeno potvrđeno. Christopher Nolan će ponovno preuzeti redateljsku palicu novoga Batmana. Sjajan redatelj filmova 'Batman Begins' i 'The Dark Knight' pokušat će novim filmskim uratkom nadmašiti samoga sebe.

- Mislim da sam skroz 'ušao' u sve ovo. Jako sam uzbuđen i ugodno nervozan uoči početka snimanja. Na filmu ću surađivati opet sa bratom Jonathanom. On je napisao i scenarij za 'The Dark Knight' - izjavio je Nolan te je istaknuo kako mu je ovo ipak zadnji Batman film te da time završava trilogiju.

Film bi se navodno trebao početi snimati tek u svibnju 2011. godine. Hoće li Michael Caine i dalje  u filmu glumiti famoznog butlera Alfreda to još nije poznato, ali bi zato Christian Bale trebao svakako ostati Bruce Wayne, poznatiji nam svima ipak kao Batman.

 

L.M./MojTV
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #16
    0 0
    mario mario @ 5.10.2010. 1:03
    Pa on je na ekran prenio onog Batmana koji je se u to vrijeme nalazio u stripovima, dakle manje fantastike i onih čudnih Batmanovih neprijatelja (Croc, Clayface) a više "CSI" kako ti kažeš. Istina da bi volio vidjeti te likove ali i ovo što smo dobili mi je bilo extra.
  • #15
    0 0
    IMBA imba @ 5.10.2010. 0:46

       nije bitno koliko je  Batman blizak  "super" herojima poput Supermana, nego koliko se realnim nastoji prikazati. 

    Nolanovi filmovi po meni ipak idu preblizu realnosti što mi ne paše; daleko bolje su mi Burtonove vizije.

      Recimo, "Batman Forever" ili "Batman i Robin" su skoro čak  trash filmovi unatoč ogromnim budžetima, ali opet su na neki način dosljedni originalnom stripu i štuju nametnuti im setting.     

    Nolanove verzije s druge strane su mi nekako previše ajmo reći standardne, "CSI-ovske" i to mi nikako ne odgovara.

  • #14
    0 0
    mario mario @ 5.10.2010. 0:02

    @IMBA Um, da li si čitao Batmana? Batman nije Superman niti Green Lantern niti bilo koji drugi "super" heroj, već obični čovjek koji se fizički i mentalno instrenirao do krajnih granica. Jednostavno uber detektiv a ne junak. Nije nepobjediv (Bane, koji je karikatura od lika u filmu, u stripu je razvalio Batmana samo tako), niti je bez mana, čak bi rekao da ga samo tanka crta dijeli da postane totalni antiheroj. Imo Batman je najherojski antiheroj :) 

    Nolan očito nije htio ići Burtonovim stopama pa zbog toga nismo ni dobili "gothic" Gothman. Meni se svidio film, istina da je Ledger rulao ali ni ostatak ekipe nije za odbaciti. Ne znam kako možeš uspoređivati Two Facea kojeg je dočarao Tommy Lee i ovog novog Eckhartovog.
  • #13
    0 0
    IMBA imba @ 4.10.2010. 23:15
      Ja osobno ne vidim smisla približavati našoj trenutnoj realnosti nešto što u svojoj srži od samog početka postojanja pripada nekoj alternativnoj realnosti.      Tommy Lee Jones  > Ledger     općenito.
  • #12
    0 0
    ecimir ecimir @ 4.10.2010. 22:26
    Čitam ove komentare i ne vjerujem. Znači vama je glupo film o heroju približiti realnosti , Ledger vam je loš a Tommy lee Jones je bio bolji kao Two-face?
Pogledaj sve komentare (16)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala