Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mudrinić otvara vruću jesen kod Stankovića
ČOVJEK koji mjesečno zarađuje 200 tisuća kuna smatra da plaće u Hrvatskoj nisu male. Saznajte zašto.

Mudrinić otvara vruću jesen kod Stankovića

Foto: seebiz.eu

Jesen je razbudila političku scenu, ali i njene vjerne kritičare. Na male ekrane nakon Denisa Latina vraća se i Aleksandar Stanković.  U najdugotrajnijem talk-showu na nacionalnim televizijama nasuprot Stankoviću pojavit će se brojni gosti iz javnog života Hrvatske i regije od politike, preko kulture i sporta, do znanosti i umjetnosti.

Na početku već 11. sezone emitiranja Stanković će ugostiti predsjednika HT-a Ivicu Mudrinića. Zanimljiv izbor koji bi mogao privući mnoge ispred ekrana u nedjeljno poslijepodne. Kako je dječak iz Drniša otišao u Kanadu, završio elektrotehniku, vratio se u domovinu, upisao u vladajuću stranku i nakon brojnih funkcija danas postao jedan od najmoćnijih ljudi u Hrvatskoj, sve su etape koje bi Stanković trebao prijeći u emisiji.

Student elektrotehnike postao je Tuđmanov savjetnik

Ivica Mudrinić, čovjek čija je godišnja plaća 2,2 milijuna kuna, nezamjenjivo je lice na čelu vodeće hrvatske telekomunikacijske tvrtke. Diplomirao je elektrotehniku na Sveučilištu u Torontu, a prvi posao bio mu je u Motorola Communicationsu.
1985. godine osnovao je vlastitu tvrtku MX Engineering Inc, da bi se početkom devedesetih vratio u Hrvatsku i uskoro postao savjetnikom Franje Tuđmana.

Pod objašnjenjem da je Hrvatskoj dao  bitne patente na korištenje, Mudrinić stječe stan, a afera koja je kasnije buknula odvest će ga s političke scene, i prebaciti na privrednu.

"Plaće u Hrvatskoj nisu preniske"

Već potkraj sljedeće godine imenovan je pomoćnikom ministra za pomorstvo, promet i veze, a 1992. resornim ministrom. Mudrinić je tijekom svoje bogate karijere obavljao i dužnost predsjednika Vijeća za telekomunikacije te predsjednika Uprave Hrvatske radiotelevizije.

Od 1998. godine je generalni direktor Hrvatske pošte i telekomunikacija, a nakon kultnog odvajanja Pošte od Telekomunikacija imenovan je predsjednikom Uprave HT-a i glavnim direktorom, danas T-Hrvatskog Telekoma.

Puno je zanimljivih tema koje očekujemo da Stanković otvori, u fotelji nasuprot čovjeku koji mjesečno zaradi 200 tisuća kuna i zagovara stav da plaće u Hrvatskoj nisu preniske...

Moj TV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    zubak zubak @ 21.9.2010. 22:36

    Mudrinicu ne mudruj.

    Place nisu male ????????? mozda i nisu,al je potrosacka kosarica ultra skupa,tako su jadne da jadnije ne mogu biti.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala