Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mother Monster apsolutna kraljica MTV VMA!
LADY Gaga, sa šniclom na glavi, jedva je susprezala emocije. Jednu od osam nagrada uručila joj je Cher.

Mother Monster apsolutna kraljica MTV VMA!

U LOS ANGELESU sinoć je održana dodjela nagrada MTV Video Music Awards. Kontroverzna Lagy Gaga, nominirana u čak 13 kategorija,  očekivano je pokupila najviše nagrada, njih osam.

Mother Monster bila je, zasluženo, kraljica gala večeri, a tako se i ponašala. Među osam kipića uzela je i onaj za najbolji ženski video godine za pjesmu Bad Romance.

Nagrađena je i za najbolji ženski video, pop video, koreografiju, režiju i montažu, a njezin spot Telephone, sa Beyonce, dobio je nagradu za najbolju suradnju.  Bad Romance, pjesma čiji futuristični spot obiluje scenama golotinje i izopačenim kostimima bila je highlight Gagine godine, i upravo je za to ostvarenje dobila najviše nagrada.

Daleke 1986. godine norveškom pop bandu a-ha uspjelo je uzeti osam Moonman statua, baš kao i Gagi  na 26. dodjeli MTV nagrada. Ispred 24-godišnje umjetnice iz New Yorka, kao i skupine a-ha, s devet nagrada još uvijek je Peter Gabriel i njegov spot Sledgehammer.

"Bojala sam se ove večeri, bila sam nervozna i mislila sam da ću zbog toga iznevjeriti svoje fanove", jedva je Gaga suspregnula emocije.

Odjevena u naizgled bezmesnu verziju svoje, sada već kultne, mesne haljine, Gaga je nagradu za Bad Romance primila od još jedne ikone - Cher. "Nikada nisam niti sanjala da ću jednoga dana moliti Cher da pridrži moju mesnu torbicu.", rekla je Gaga, promovirajući na dodjeli nagrada i svoj novi album Born this Way.

Osim u mesnoj varijanti, sa šniclom na glavi, Gaga se tijekom izlaženja na stage pojavila i u haljini Alexandera McQueena, s bijelom perikom i zlatnim perjem za ukras. "Ovo je ostvarenje sna, draga moja čudovišta. Večeras smo cool ekipa na zabavi", poručila je svojim obožavateljima koje nipošto nije razočarala.

Bila je to noć u kojoj se još jednim sjajnim nastupom vratio Kanye West. Odgovorila mu je Taylor Swift lirskim nastupom; u svojoj je baladi Westa opisala kao nezrelog 32-godišnjaka, podsjećajući na scene s prošlogodišnje dodjele kada joj je hip-hoper uzeo mikrofon iz ruke kako bi pohvalio Beyonce.

Nominirana u samo jednoj kategoriji, mlada country pjevačica ipak je ostala praznih ruku. Jedini višestruki pobjednik večeri u Nokia teatru, osim Gage, bio je Eminem - za najblji muški hip-hop spot s pjesmom Not Afraid.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala