Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Keith Richards objavljuje autobiografiju
Dugogodišnji prijatelji Mick Jagger i Keith Richards prepucavaju se oko nadolazeće knjige


Keith Richards objavljuje autobiografiju

Piše: Tajana Škurić

Autobiografija Keitha Richardsa “Life”, gitarista Rolling Stonesa, koja izlazi u listopadu ove godine i u kojoj iznosi brojne tajne iz prošlosti benda, nije još ni izašla, a već je izazvala pravi rat.

Naime, Keithov dugogodišnji, vjerojatno i najstariji prijatelj, Mick Jagger, bijesni što je ovaj odlučio pisati i o njegovim ljubavnim pothvatima, kao i o svakodnevnoj uporabi droga. Čak je i menadžment benda navodno zamolio Keitha da malo ublaži svoja sjećanja, no ovaj je ostao neumoljiv.

Za autobiografiju će 66-godišnji Richards od izdavačke kuće “Little Brown” dobiti 4,8 milijuna funti.

Rat preko medija

Bliski prijateljice dvojice rokera tvrde da bi ovo objavljivanje njihovih mračnih tajni moglo dovesti do velikog okršaja dvojice titana koji su već počeli svoj rat putem medija.

- “Bit će to jako interesantno štivo. Uvijek sam, naime, mislio da je dosta bitno da se uopće sjećaš nečega da bi o tome mogao pisati,” prokomentirao je Jagger pri tom jasno ciljavši na činjenicu da je Keith godinama u sebe unosio goleme količine opijata.

Mick je "control freak"

Richards je zauzvrat optužio svoga prijatelja da je tašt i manijak koji sve mora kontrolirati - “Totalni je ‘control freak’ i tu nema pomoći. Mick je manijak. Čim se ujutro ustane, visi na telefonu. Ja sam s druge strane svako jutro sretan što sam uopće živ i trebaju mi tri-četiri sata da uopće dođem k sebi.”

The Rolling Stones Today Show 17. 5. 2010.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala