Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Strah je ponovno rođen!
"Predatori" - film Roberta Rodrigeza s Adrienom Brodyjem u glavnoj ulozi, već ovog srpnja u hrvatskim kinodvoranama

Strah je ponovno rođen!

Robert Rodriguez predstavlja novo poglavlje u priči o predatorima, film "Predatori" koji je sniman u Troubelamkers Studiosu u Austinu pod redateljskom palicom Nimroda Antala.

U filmu glumi Oscarom nagrađen Adrien Brody ("The Pianist") u ulozi Roycea, plaćenika koji predvodi grupu elitnih ratnika koji shvaćaju da su dovedeni na planet izvanzemaljaca… kako bi postali plijen. Osim obeščašćenog liječnika, svi su hladnokrvni ubojice - plaćenici, yakuze, osuđenici, članovi voda smrti - ljudski „predatori" koje sada sistematski progone i eliminira nova vrsta predatora-izvanzemaljaca.

Uz Brodyja, u Predatorima glume i nagrađivani glumac i filmaš Laurence Fishburne ("The Matrix"), Topher Grace ("Spider-Man 3"), Alice Braga ("I Am Legend") i Walton Goggins ("The Shield").  Ključnu ulogu imaju i Danny Trejo, koji je nedavno odigrao glavnu ulogu u Rodriguezovom novom filmu  "Machete," i UFC prvak Oleg Taktarov ("National Treasure"), Mahershalalhashbaz Ali ("The Curious Case of Benjamin Button") te Louis Ozawa Changchien ("Fair Game").

U Predatorima iz 1987. predstavljen je jedan od najpopularnijih likova u povijesti SF- filma - nevidljivi izvanzemaljski ratnik koji harači džunglom. Publika je odlično prihvatila bogatu filmsku mitologiju i nakon nekoliko godina snimljen je nastavak filma.

U želji da se obnovi svijet Predatora iz 1994, Robert Rodriguez, nezavisni mladi filmaš koji je zapanjio svojim redateljskim debijem "El Mariachi", angažiran je da napiše scenarij temeljen na omiljenim i zastrašujućim likovima iz filma.

S obzirom na pretrpani Rodriguezov raspored, umjesto kao režiser, Rodriguez se projektu priključio kao producent s idejom da surađuje s novim piscima koji bi nadopunili njegov scenarij te zaposli režisera koji bi snimio film u suradnji s grupom njegovih kreativnih suradnika. Redateljsku palicu preuzeo je Nimrod Antal, a scenaristi su Alex Litvak i Michael Finch.

Film "Predatori" u hrvatskim kinima možete pogledati već od 8. srpnja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala