Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


SP 2010: Njemačka - Srbija, Slovenija - SAD, Engleska - Alžir
Dan D za Srbiju, Slovence čeka okršaj s neugodnim SAD-om, a pobjeda Engleza trebala bi biti neupitna

SP 2010: Njemačka - Srbija, Slovenija - SAD, Engleska - Alžir

13:30 Njemačka - Srbija

Goropadni Nijemci poslije fantastične igre i pobjede nad slabašnim Australcima (4:0) dočekuju pomalo deprimirane reprezentativce Srbije. Dobar dio javnosti njihovu je visoku pobjedu nad Australijom uzeo s dozom opreza, pa se ova utakmica čini pravim ispitom sposobnosti.
 
S druge strane, unatoč porazu u prvom kolu protiv Gane izbornik Orlova Radomir Antić i njegovi puleni nadaju se puno boljoj igri i pozitivnijem rezulatatu. Novi poraz Srbiji bi značio kraj natjecanja, stoga nema sumnje da će pokušati na bilo koji način ostati neporaženi.

16:00 Slovenija - SAD

NAKON velike, sretne i spretne pobjede i prva tri boda na svjetskom prvenstvu Slovencima su porasla krila. No, čeka ih okršaj protiv neugodnih Amerikanaca koji su iščupali veliki bod protiv favoriziranih Engleza. I SAD i Slovenija bodove su u prvoj utakmici osvojili pomalo sretnim pogotkom. Udarac kapetana Roberta Korena prošao pokraj ruke alžirskom vrataru, a Dempseyev udarac je prošao ispod ruke velikog tragièara Roberta Greeena na vratima Gordom Albiona.
 
U svakom slučaju, u ovoj utakmici obje reprezentacije imaju veliku priliku pobjedom približiti se drugom krugu, stoga se u Johannseburgu očekuje iznimno tvrda utakmica bez previše šansi. Presuditi bi mogao i neki dalekomenti udarac, koji s Jabulani loptom postaje dvostruko opasniji i negodniji po vratare.
 
20:30 Engleska - Alžir
 
Izabranicima Fabija Capella poslije mršavog remija i razočaravajućeg nastupa ne preostaje ništa osim pobjede. Očekuje ih naizgled lagan posao protiv Alžiraca koji su nakon prvog kola nesretno ostali bez bodova. Ironično je to, što smo spomenuli i gore, kako da su obje momčadi u prvom kolu bodove izgubile na identičan način, greškama vratara.
 
Međutim, koliko god Englezi bili favoriti, Alžirci se zasigurno neće predati i tražit će svoje prilike preko gusto postavljene formacije i kontranapada, što se u velikom broj utakmica u Južnoj Africi pokazalo pravim zgoditkom. Ipak, sve osim pobjede Engleza bilo bi pravo iznenađenje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala