Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uhićen glumac iz Američke pite
Zvijezda filma "Američka pita" Chris Klein ponovno ulovljen dok je vozio u pijanom stanju

Uhićen glumac iz "Američke pite"

Piše: Tajana Škurić
Foto: PR Photos

Američki glumac Chris Klein uhićen je na autocesti Southern California zbog vožnje u pijanom stanju.

Ovaj 31-godišnjak zvijezda "Američke pite" i bivši zaručnik Katie Holmes (nekoć se sumnjalo da bi i on mogao biti Surin otac), već je drugi put uhićen zbog pijane vožnje, no nije zadržan u zatvoru. Klein je zaustavljen nakon što su prometni policajci oko 3 sata ujutro uočili automobil koji je vozio pravi slalom po autocesti te su, nakon što su ga zaustavili i podvrgli testu otkrili kako u krvi ima količinu alkohola znatno veću od dopuštene.

Uz njega je u automobilu bio i pas kojeg je kasnije odveo jedan od Chrisovih prijatelja. Policajac Patrick Kimbal je izjavio da je glumac pritvoren bez ikakvih problema, da se uopće nije opirao uhhićenju te je pušten uz jamčevinu od 25.000 dolara.Svoje komentare o slučaju još nisu dali niti Chris ni njegov menadžer.

Kazne koje bi mogle uslijediti

Neki američki mediji tvrde da bi glumac mogao dobiti zatvorsku kaznu, jer je prije 5 godina također bio uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Naime, prema kalifornijskom zakonu, zbog ponovljenog prekršaja, osoba bi trebala dobiti najmanje 4 dana zatvorske kazne.

Osim toga, ako mu sudac tako odredi, Chris bi uskoro mogao postati i vlasnikom narukvice - uređaja koji mjeri raznimu alkohola u krvi a kakav su nosili brojni njegovi kolege koji su se našli u istoj situaciji. No to nije sve, zahvaljujući zakonu koji bi u srpnju trebao stupiti na snagu, u Chrisov auto mogao bi biti ugrađen uređaj koji analizira dah i utvrđuje količinu alkohola u njemu. Ako je vozač pijan, automobil ne može krenuti.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala