Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolaze filmovi i serije visoke holivudske produkcije
Nova TV će uskoro prikazivati serije kao što su "Human target", te brojne filmove poput spektakla "300"

Dolaze filmovi i serije visoke holivudske produkcije

Warner Bros. International Television Distribution (WBITD) i Central European Media Enterprises (CME) udružili su se na novom programskom ugovoru kojim će CME-ova postaja Nova TV postati WBITD-ova partnerska televizija u Hrvatskoj. To su danas najavili Jeffrey R. Schlesinger, predsjednik WBITD-a i Petr Dvorak, stariji potpredsjednik Broadcastinga CME-a.  

Prema uvjetima ugovora, Nova TV dobila je licence za nove televizijske programe iz sezone 2009./'10. uključujući "The Vampire Diaries", "V", "Human Target" i dolazeće serije "Pretty Little Liars" te "Rizzoli & Isles "; niz hit-filmova, uključujući dobitnika Oskara za najbolji film "Pokojni ", te ranije emitirane igrane filmove i televizijske serije, kao i animirane programe iz zbirke Warner Brosa.  
 
"Nova TV snažno se natjecala za naše programe koji uključuju neke od najatraktivnijih novih serija ove sezone u SAD-u", rekao je Schlesinger. "Naši televizijski programi i filmovi sjajno će se uklopiti na Novu TV, a mi smo uzbuđeni zbog ovoga novog sporazuma koji je jedan od najvažnijih programskih poslova u Hrvatskoj."
 
"Ovaj ugovor velik je poticaj za našu hrvatsku postaju Nova TV, u smislu daljnjeg jačanja naše vodeće pozicije na hrvatskom tržištu", rekao je Dvorak. Predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić je dodao:"Jaki filmovi i serije Warner Brosa bit će sjajan dodatak našoj vlastitoj proizvodnji. Vrlo smo zadovoljni što ćemo imati novu kolekciju kvalitetnih igranih filmova i TV serija za emitiranje."  
 
 
Human Target
 
 
Televizijske serije koje će, između ostalih, imati premijeru u Hrvatskoj na Novoj TV u sklopu ovog ugovora su:  
 
"Pretty Little Liars": Prepuna tajanstvenosti, skandala, intriga i napetosti, "Pretty Little Liars" nova je jednosatna drama Alloy Entertainmenta temeljena na popularnim knjigama za mlade i odrasle Sare Shepard. Premijera će biti 8. lipnja u SAD-u
 
"Rizzoli & Isles": Angie Harmon ("Zakon i red") glumi Jane Rizzoli, čvrstu policijsku detektivku iz blisko povezane obitelj, a Sasha Alexander ("NCIS") glumi Mauru Isles, metodičnu i otvorenu medicinsku vještakinju u ovoj novoj jednosatnoj TV seriji prema romanu "The Apprentice" autorice bestselera Tess Gerritsen. 
 
"The Vampire Diaries": Već je dogovorena druga sezona u SAD-u gdje je serija broj jedan na CW-u i dala je mreži najgledaniju premijeru serije dosada. "The Vampire Diaries" nova je drama u kojoj dva brata vampira, jedan dobar, a drugi zao, ratuju za dušu srednjoškolke i duše svoje obitelji i prijatelja.
 
"Human Target": Mark Valley ("Fringe") glumi Christophera Chancea, tajanstvenoga najamnog agenta za sigurnost koji preuzima razne identitete, katkada doslovno postajući ljudska meta umjesto svojih klijenata. Riječ je o jednosatnoj akcijsko-pustolovnoj seriji temeljenoj na popularnom stripu DC Comicsa. 
  
"V": Suvremena obrada hit-miniserije o invaziji vanzemaljaca, "V" je bila najbolje ocijenjena nova serija s premijerom u TV sezoni 2009./'10. u SAD-u među odraslima između 18 i 49 godina. 
 
V
 
 
Igrani filmovi za koje je Nova TV dobila licencu ovim ugovorom, među ostalima, su:
 
"300": Film redatelja Zacha Snydera ("Čuvari") okrutno je prepričavanje drevne bitke kod Termopila u kojoj su se kralj Leonid (Gerard Butler) i tristo Spartanaca borili do smrti protiv Kserksa i njegove velike perzijske vojske. Scenarij je napisan prema strip-romanu Franka Millera i Lynn Varley. 
 
"Krvavi dijamant": Za Oscara nominiran Leonardo DiCaprio, dobitnica Oscara Jennifer Connelly i za Oscara nominiran Djimon Hounsou glume u ovoj akcijskoj drami o potrazi za neprocjenjivim dijamantom usred kaosa građanskog rata u Sierra Leoneu.
 
"Pokojni": Film cijenjenog redatelja Martina Scorsesea, "Pokojni", osvojio je četiri Oscara: za najbolji film, režiju, adaptirani scenarij i najbolju montažu. 
 
Departed
 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    Ziko ziko @ 24.4.2010. 11:46
    Ma ja mislim da je to odlično,bitno da Nova polako napreduje s tim,sto se tice novih filmova i serija,a ne da gledamo 10 puta godisnje jedan te isti film,i seriju..A Kućanice i Uvod u anatomiju su odlične serije,da to ne pustaju cetvrtkom navecer ne bi ni gledao TV....Samo dajte malo visee novih filmova..Pozz
  • #2
    0 0
    karakteran karakteran @ 23.4.2010. 13:52

    ne znam koja korist od svega toga kad danas na netu skineš film koji hoćeš.

    a te serije...sjećam se kako su reklamirali kućanice kao da je čudo nad čudima a ono smeće.

    treba se bavit dobrim dokumentarcima.

  • #1
    0 0
    Pametnjakovic pametnjakovic @ 23.4.2010. 11:31
    Barem Nova TV ne izbacuje scene krvi ili nasilja, kao RTL, mogu mislit kad bi prikazivali "300" film ne bi trajalo 15 minuta( glup prijedlog, znam i ja da ga ne bi prikazivali ali samo naglašavam)
Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala