Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christina Hendricks: Najljepša žena u cijeloj Americi
Crvenokosa glumica bujnih atributa predmet je obožavanja mnogih Amerikanaca što je ovime i dokazano

Christina Hendricks: Najljepša žena u cijeloj Americi

PIŠE: Katarina Hrgović

Glumicu Christinu Hendricks, zvijezdu serije “Momci s Madisona”, čitatelji američkog časopisa Esquire proglasili su najljepšom ženom u Americi. Lijepa Christina, koju krasi vatreno crvena kosa, plave oči i bujno (i prirodno!) poprsje ovime je prekinula vladavinu mršavica koje su godinama osvajale prva mjesta na ljestvicama ljepote i seksepila. 

Zanimljivo jest da su Christini ovu titulu dodijelile žene, i to njih čak 30 posto od ukupno deset tisuća koliko ih je sudjelovalo u anketi. Adriana Lima, supruga srbijanskog košarkaša Marka Jarića i majka petomjesečne djevojčice Valentine, na ovoj je ljestvici osvojila drugo mjesto.

Christina Hendricks može se pohvaliti pozamašnim brojem naslova predstava u kojima je glumila prije nego je dobila ulogu prepredene i zavodljive tajnice Joan Holloway u nagrađivanoj seriji “Momci s Madisona” koja joj je osigurala svjetsku slavu. 
 
 
"Ljudi su mi prilazili i govorili kako odmah nakon što pogledaju seriju vode ljubav sa svojim partnerima. Lijepo je znati da glumačka ekipa, koje sam i ja dio, odašilje toliku seksualnu energiju", izjavila je Christina koja se ne srami priznati da se svojim prirodno urođenim seksipilom itekako voli razmetati.

Ono što o ovoj glumici zasigurno niste znali jest da njezin drugi zaštitni znak osim bujnih grudi, plameno crvena kosa, nije prirodna. Christina je rođena plavuša, no to se promijenilo u njezinoj desetoj godini kada je prvi put obojila kosu u crveno i otada nije promijenila boju.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala