Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Jacksonu liječnik nije niti pokušao spasiti život
Umjesto da pruži prvu pomoć svom pacijentu, dr. Murray je manijakalno pokušavao sakriti tablete

Video: Jacksonu liječnik nije niti pokušao spasiti život

Piše: Martin Heidl

Postoji jedan stari vic, vjerojatno još iz generacije naših djedova i baka, a ide otprilike ovako: Dvojica obilaze groblje, i naiđu na grob nekog lokalnog pjesnika. Jedan kaže: - "Ah, pravi bijaše pjesnik. Živio 'ko ptica, umro 'ko ptica"; a ovaj će drugi zbunjeno: - "Misliš, ub'lo ga iz praćke?"

Zastarjelost i možebitna neduhovitost tog vica, diskutabilna je, no zasigurno se može primjeniti na smrt Michaela Jacksona. Nakon višemjesečnih istraga, obdukcija i kojekakvih tračeva te prebacivanja krivnje s jedne na drugu osobu, čini se da su sve okolnosti oko smrti Michaela Jacksona riješene. Izgleda da su u Jacksonovu slučaju ulogu kamena imale brojne teške tablete, a zadatak "praćke", kao u potonjem vicu, odigrao je Jacksonov osobni liječnik, Dr. Conrad Murray.

Kako pišu američki tabloidi, policija je otkrila da je Murray prestao Jacksonu davati umjetno disanje kako bi uspio sakriti što više tableta. Michaelov osobni asistent Alberto Alvarez izjavio je kako je na kraju on pokušao "Kralju popa" pružiti prvu pomoć, dok je Murray (57) manijakalno sakrivao tablete po sobi.

Policija je naposlijetku našla vreće s tabletama Proopofol i još dvije vrste moćnih opioidnih anestetika. Te nove spoznaje, sasvim sigurno ne idu u prilog dr. Conradu Murrayu već otprije optuženom za ubojstvo Jacksona iz nehata. Alvarez je je još nadodao da kada je vidio Jacksonovo gotovo beživotno tijelo na krevetu i upitao Murrayja što se događa, nemarni je liječnik samo dobacio da je Jackson "loše reagirao na tablete".

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Lund lund @ 24.3.2010. 16:25
    e bas si seljankica.. da je doktor bio profesionalac znao bi sta i koliko treba davat tableta svojem pacijentu, a u krajnjem slucaju bi mu trebao davati prvu pomoc dok je umirao, a ne sakrivati tablete okolo..
  • #1
    0 0
    seljankica seljankica @ 23.3.2010. 20:34
    meni je ovog dokica bas zao...nitko ne pita zasto i dali mozda (po mom misljenju vjerojatno) je pod pritiskom pokojnika on njemu davao sve te tablete jer je ovaj bio totalna koma...
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala