Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Woody Allen otkantao Carlu Bruni iz novog filma?
Čini se da je prva dama Francuske za Allena previše skandalozna pa razmišlja o tome da je ipak ne angažira

Woody Allen otkantao Carlu Bruni iz novog filma?

PIŠE: Katarina Hrgović

Kultni holivudski redatelj Woody Allen prije nekoliko mjeseci izjavio je kako glavnu žensku ulogu u svom novom filmu namjerava dati prvoj dami Francuske Carli Bruni, napominjući kako je ona "potpun i ostvaren umjetnik" te kako je "prelijepa". Bruni je na tu vijest tada odgovorila kako bi joj bila "čast svojim unucima jednoga dana pričati kako je radila s Woody Allenom".

No, čini se kako se Woody u međuvremenu opametio, pa sada premišlja o svojoj odluci da angažira suprugu francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja i to, navodno, jer je Carla previše skandalozna. Naime, u posljednje se vrijeme nagomilala količina tračeva o predsjedničkom paru, od nemilog događaja kada je Bruni ispred ruskog predsjednika paradirala bez grudnjaka, do afere kada su mediji naširoko pisali o tome kako se Nicolas i Carla uzajamno varaju. Iako je Bruni takve navode s osmjehom demantirala, čini se da je to ostavilo snažan pečat na Allena koji je više ne želi u svom filmu. 

"Carla Bruni nije žena koja zarađuje glumom. Ona je prva dama i strahujem da bi je njezina dužnost, poput neke ozbiljne političke krize ili nekog sličnog događaja odvukla sa seta u najnezgodnije vrijeme. Moram razmisliti o svemu, njena uloga u filmu nije sigurna", diplomatski je izjavio Allen. Prva klapa filma u kojem je naslovnu ulogu trebala tumačiti Bruni trebala bi 'pasti' ove godine.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala