Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prijavite radove na Tabor festival kratkih filmova
Organizatori pozivaju sve filmaše da svoje filmske uratke u trajanju do 30 minuta pošalju do 1. travnja

Prijavite radove na Tabor festival kratkih filmova

Tabor Film Festival (TFF) međunarodni je festival kratkometražnog filma i jedini takve vrste u Hrvatskoj. Ovogodišnji TFF, osmi po redu, održat će se od 30. lipnja do 4. srpnja, a ove godine dolazi u novom ruhu. Nakon što je organizacijski odbor shvatio da publike za ovakvu vrstu umjetnosti u Hrvatskoj ima, odlučili su uvesti promjene za koje vjeruju da će pomoći u još boljoj vidljivosti kratke filmske forme.
 
Tabor Film Festival će se po osmi put predstaviti publici u više gradova. U Zaboku u novo preuređenom kinu, u Zagrebu u kinu Croatia, a samo finale će se održati na već poznatoj povijesnoj lokaciji dvorca Veliki Tabor kraj mjesta Desinić ukoliko će biti moguće organizirati projekcije zbog ponovnih radova na dvorcu. U tom slučaju finale festivala održat će se u jednom od zagorskih dvoraca. Festivalski program će uz regularni natjecateljski dio biti obogaćen retrospektivnim filmskim programom, radionicama, glazbenim događanjima, izložbama, prezentacijama, diskusijama...
 
Stoga organizatori pozivaju sve filmaše da svoje kratke filmove svih vrsta (igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni) u trajanju do 30 minuta, a koji su nastali nakon 1. siječnja 2008., pošalju do 1. travnja ove godine na adresu:
 
Tabor Film Festival, Matije Gupca 53/1, 49210 Zabok
 
Naslovi izabranih filmova bit će objavljeni na službenoj stranici festivala, a autoru/autorici najboljeg filma u domaćoj konkurenciji (po izboru žirija) biti će dodijeljen festivalski trofej Veronikina Lubanja (rad dizajnera Srećka Lackovića) uz novčanu nagradu. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala